Luchtvaartmaatschappij Ryanair biedt vliegtickets naar tientallen bestemmingen aan voor spotprijzen. Voor de goedkoopste vlucht, van België naar Praag, betaal je 5 euro. Vanaf Nederlandse luchthavens gaan vluchten in mei voor minder dan 15 euro de deur uit. Zo is er al een vlucht naar Bratislava voor 9 euro. Maar pas op, het gaat om enkeltjes.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-19

Wie met auto en caravan op vakantie gaat, kan Italië maar beter overslaan. Met prijsstijgingen van meer dan vier procent heeft het Zwitserland inmiddels verdrongen als duurste campingland van Europa. Een overnachting kost in Italië gemiddeld 48,35 euro.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-19

Airbnb heeft de methode voor beoordelingen op twee punten aangepast. De online marktplaats voor kamers wil daarmee tegemoet komen aan verhuurders die klagen dat ze soms onterecht slechte recensies krijgen.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-18

Journalist Karel Smouter (35) zocht een manier om klimaatvriendelijk, avontuurlijk en betaalbaar op vakantie te kunnen met zijn gezin. Hij kwam uit bij een fietsvakantie door Noord-Duitsland. ‘Wees voorbereid op heftige stressmomenten.’

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-18

Center Parcs zet opnieuw vakantiehuisjes in de etalage. Ditmaal gaat het om bungalows op vakantiepark De Eemhof in Flevoland. De aankondiging volgt kort op de verkoop van Center Parcs in Zandvoort, dat op een paar woningen na is uitverkocht.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-16

In het voorjaar boeken de meeste werknemers hun vakantie en komen de vakantieaanvragen binnen. Is de baas verplicht om alle vakantiewensen van zijn of haar personeel te vervullen? Mag een verzoek om verlof ook geweigerd worden? Dit zijn de belangrijkste regels rondom het opnemen van vakantiedagen.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-15

Twee Amerikaanse wereldreizigers liggen onder vuur voor hun zwembadfoto die ze namen op het Indonesische eiland Bali. Het plaatje leverde hen naast tienduizenden likes vooral verwijten op.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-13

Het is nu bijna niet voor te stellen, maar in het paasweekeinde wordt het zonnig met temperaturen boven de 20 graden. Kampeerders trekken er volgend weekeinde massaal op uit. ‘Wie nog een kampeerplaats aan de Zeeuwse kust wil, moet snel zijn.’

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-13

Vijfheerenlanden wil veel meer toeristen trekken. Rijden er straks touringcars in colonne langs de Linge en regeert de selfiestok?

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-13

Elektrische campers beginnen heel langzaam hun opmars te maken en dan mag een elektrische Tesla-kampeerauto natuurlijk niet ontbreken. De Amerikaanse auteur en wereldreiziger Travis Rabenberg wil zijn omgebouwde, onofficiële Tesla volgend jaar inzetten voor een reis van Londen naar Dubai.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-12

Gouda heeft in 2018 voor het eerst meer dan een miljoen bezoekers getrokken. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van NBTC-Nipo Research.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-11

De aanhoudende droogte baart de boeren en ondernemers in Noord-Italië grote zorgen. De alarmerend lage waterstand in de Po en de schaarse neerslag zorgen voor droge akkers en lege meren. Met name de bij Nederlandse toeristen populaire gebieden zijn getroffen.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-07

Toen de Nieuw-Zeelandse familie Barker incheckte op een vakantieadres in Ierland, kwamen de toeristen voor een onaangename verrassing te staan. De eigenaar van het huis, die zijn woning verhuurde via Airbnb, maakte stiekem opnames van ze. In het plafond van de woonkamer zat een camera verstopt voor een livestream.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-05

Heb je met Lowlands, Down the Rabbit Hole en Pinkpop de smaak te pakken? Pak dan je rugzak en reis af naar een festival over de grens. We selecteerden tien festivals in Europa waaraan je meteen een korte vakantie kunt vastknopen. Bekijk onze interactieve kaart voor meer informatie en de aftermovies van vorig jaar.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-04

Documentairemaker Alastair Fothergill legde voor Netflix het leven vast van een ijsbeer en haar jong. Journalist Gijs van der Sanden reisde met hem terug naar het hoge noorden. En koesterde de stille hoop ook een ijsbeer te zien.

Bron: Reizen op AD.nl 2019-04-04

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

In de VS zijn nu al 31 noodtoestanden van kracht

Vandaag gaat de gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse overheid dag 22 in en daarmee is zij de langste ooit. De gevolgen worden steeds voelbaarder, en het scenario dat Trump de noodtoestand uitroept steeds realistischer.

Trouw algemeen2019-12-12

Het doodverklaarde cassettebandje leeft op, met dank aan zijn analoge warmte

“Welke gek maakt er nou nog cassettebandjes?” Thomas Baur stelt de vraag zelf al aan de telefoon, gewend aan de verbijstering van het publiek. In Lochem runt hij de Bandjesfabriek, het laatste bedrijf in de Benelux dat nog cassettebandjes produceert. De verkoop is vorig jaar explosief gestegen naar 21 duizend stuks. Het dieptepunt lag in 2013, met slechts 4160 verkochte bandjes. Daarna ging het alleen nog maar bergopwaarts.

Trouw algemeen2019-12-12

Ongelofelijk: zoveel behandelingen moest jonge kankerpatiënte doorstaan

Telegraaf2019-04-21

Opnieuw handgranaat in Amsterdamse Spuistraat

In de Spuistraat in Amsterdam is zondag opnieuw een handgranaat gevonden. Het explosief is veilig verwijderd en niet ontploft, zo meldt de politie. De granaat lag in de buurt van coffeeshop New Times.  De melding van het explosief kwam rond half vier in de nacht. Op dezelfde plek merkte een schoonmaker zaterdag ook al een handgranaat op. De EOD heeft hem onschadelijk gemaakt. Het is nog onduidelijk wie de handgranaten daar neer heeft gelegd en met welke reden. Begin april was het ook al raak aan de Spuistraat. Toen explodeerde een handgranaat bij club Mad Fox. 

Metro algemeen2019-04-21

Rode Kruis opent ikbenveilig.nl

Telegraaf2019-04-21

Handgranaat aangetroffen in bedrijfspand in Utrecht

In een bedrijfspand op industrieterrein Nieuw Overvecht in Utrecht is in de nacht van zaterdag op zondag een handgranaat gevonden.

NU Algemeen2019-04-21

Sean Bean beantwoordt meest gegoogelde vragen

Sean Bean beantwoordt de meest gegoogelde vragen over zichzelf en over zijn personage uit Game of Thrones, Ned Stark.

NU Algemeen2019-04-21

Actrice Anjelica Huston steunt poging bontverbod in New York

Anjelica Huston vindt het een goede zaak dat New York probeert de verkoop van bont aan banden te leggen. De Amerikaanse actrice schaamt zich ooit zelf bont gedragen te hebben.

NU Algemeen2019-04-21

Drugsrit met bijna-ongelukken door Breda

Telegraaf2019-04-21

Paasmaandag mogelijk eerste zomerse dag

Telegraaf2019-04-21