Ga je graag op reis en kan je mooie foto’s maken? Dan is deze baan misschien iets voor jou. Een rijke familie zoekt iemand die hen wil vergezellen op vakantie, en daar foto’s van kan maken. Je moet mee gaan duiken op de Malediven, skiën in de Alpen en naar carnaval in Rio de Janeiro.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-12-10

Air France-KLM houdt de recent in het leven geroepen prijsvechter Joon toch in de lucht. Dat schrijft de Franse krant Les Echos, die zich baseert op uitlatingen van topman Ben Smith tijdens een bijeenkomst met vakbonden. Wel zal de budgetdochter de nodige veranderingen ondergaan.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-12-07

Wat is er mooier dan kilometerslang afdalen door een weergaloos berglandschap. En nee, daarvoor hoef je geen topskiër te zijn. Vijf superpistes voor de gewone vakantieskiër.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-12-06

Amsterdam behoort weer tot de 25 meest bezochte steden ter wereld. Met bijna 8,5 miljoen bezoekers in 2018 staat onze hoofdstad op de 23ste plek.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-12-04

Beiroet staat zelden op top 5-lijstjes. We associëren de stad met oorlog en onveilig. Een gemiste kans, want de stad schittert juist in pracht en praal. Al zijn de littekens van de oorlog nog zichtbaar.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-29

Fans van de hitserie Game of Thrones kunnen deze winter hun hart ophalen in de Duitse stad Oberhausen. In het winkelcentrum CentrO is tot 12 februari een speciale Game of Thrones-tentoonstelling te vinden, met onder meer originele kostuums en decorstukken.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-28

Een reiziger uit Amsterdam vond bij thuiskomst uit Miami een onaangename verassing in de koffer. Een schorpioen bleek vanuit Amerika te zijn meegereisd.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-28

Nederlanders nemen hun camper steeds vaker mee naar de sneeuw. Tien procent van de camperaars vertrekt met hun favoriete vervoermiddel naar de wintersport, blijkt uit een enquête van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club).

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-26

In Nederland wil het maar niet lukken met de kerstmarkten. Gelukkig is Duitsland dichtbij . Wat kunnen de Duitsers (en Oostenrijkers, Fransen en Tsjechen) wat wij niet kunnen?

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-22

In deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Kees was ‘minister van financiën’ in hun huishouden, Hannie is prijsbewust en koopt kleding in de uitverkoop.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-19

Op de Nederlandse campings was het deze zomer veel drukker dan normaal. Het aantal gasten steeg in juli en augustus naar 1,7 miljoen. Volgens het CBS is dat bijna 11 procent meer dan vorig jaar in dezelfde maanden. Het aantal overnachtingen nam eveneens toe, naar 10,5 miljoen (plus 4,8 procent).

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-18

Op een steenworp afstand van Londen ligt Canvey Island. Het is vier eeuwen geleden drooggelegd door Nederlanders en daar zijn de inwoners nog altijd trots op.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-15

De lage hypotheekrentestand, lage spaarrentes en de grillige aandelenbeurs maken de aanschaf van een tweede huis aantrekkelijk, vooral in de herfst.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-14

Het Europees Parlement heeft met grote meerderheid ingestemd met maximumtarieven voor alle buitenlandse gesprekken en sms’jes binnen de EU-lidstaten. Vanuit Nederland naar een ander EU-land bellen mag vanaf 15 mei 2019 niet meer dan 19 eurocent per minuut kosten, een sms niet meer dan 6 cent.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-14

De Efteling. Wereld vol Wonderen, zeggen ze. En om dat in stand te houden gaat er na sluitingstijd een heel andere wereld open. Een Wereld vol Werk, want die oorwarmers voor in de winter? Die zet Langnek echt niet zelf op.

Bron: Reizen op AD.nl 2018-11-13

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Meer vers, minder vuilniszakken

Supermarktketen Albert Heijn verwacht dat zijn totale aantal winkels, nu ruim duizend in Nederland en België, niet verder zal stijgen. Het aanbod in veel AH-winkels zal langzaam veranderen: meer verse producten en minder huishoudelijke artikelen als vuilniszakken, luiers en schoonmaakmiddelen. Die producten kopen consumenten steeds vaker online.

Trouw algemeen2018-12-13

Albert Heijn kiest voor meer vers en minder vuilniszakken

Supermarktketen Albert Heijn verwacht dat zijn totale aantal winkels, nu ruim duizend in Nederland en België, niet verder zal stijgen. Het aanbod in veel AH-winkels zal langzaam veranderen: meer verse producten en minder huishoudelijke artikelen als vuilniszakken, luiers en schoonmaakmiddelen. Die producten kopen consumenten steeds vaker online.

Trouw algemeen2018-12-13

Historische scheepswerf De Delft officieel failliet

De historische scheepswerf De Delft is failliet verklaard. De rechtbank heeft dinsdag het faillissement uitgesproken.

NU Algemeen2018-12-13

Tweede Canadees in China aangehouden in onderzoek voor ‘staatsveiligheid’

Zakenman Michael Spavor wordt volgens China ondervraagd uit vrees voor de ‘staatsveiligheid’. Spavor onderhoudt goede banden met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un.

NRC algemeen2018-12-13

Bayern-aanvaller Müller raakt Tagliafico met karatetrap en krijgt rood

Bayern-aanvaller Thomas Müller raakt Ajax-verdediger Nicolás Tagliafico met een karatetrap en krijgt rood.  

NU Algemeen2018-12-13

A58 richting Goes gesloten na ongeluk met meerdere voertuigen

De A58 richting Goes is donderdagochtend afgesloten wegens een ongeluk met meerdere voertuigen.

NU Algemeen2018-12-13

Armin van Buuren hoofdgast op event in Ahoy

Telegraaf Prive2018-12-13

Tagliafico maakt ver in blessuretijd nog gelijkmaker voor Ajax

Verdediger Nicolás Tagliafico zorgde er met een treffer in blessuretijd voor dat Ajax niet verloor van Bayern München.

NU Algemeen2018-12-13

Ook nieuwe single Ariana Grande gaat over exen

Telegraaf Prive2018-12-13

Gordon stuurt potentiële liefde binnen een dag terug naar Zuid-Afrika

Gordon heeft een potentiële nieuwe liefde uit Zuid-Afrika, het 24-jarige model Ryk, na 24 uur in Nederland op het vliegtuig terug naar huis gezet. 

NU Algemeen2018-12-13