Vijfentwintig jaar geleden ontmoette de nu 58-jarige Dick de man van zijn dromen op het vliegveld van Mallorca. Hij heeft hem nooit meer gezien, maar is hem ook nooit meer vergeten.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-02-14

De wintersportvakantie is voor honderdduizenden Nederlanders een jaarlijks terugkerend fenomeen. Maar de reis en het verblijf kunnen door vorst en gladheid voor behoorlijk wat stress en problemen zorgen. Met deze tips en handige gratis apps blijven de problemen tot een minimum beperkt.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-02-14

Dat valt nog niet mee, een bestemming vinden voor de zomervakantie die aan het hele gezin is besteed, inclusief de kinderen in de puberleeftijd. Flip van Doorn trok met vrouw en drie kinderen de bergen in.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-02-13

De hobbyfotograaf heeft tegenwoordig veel opties. Van budget-smartphones die al een heel eind komen, tot zeer goede maar ook dure fullframe camera’s. In deze koopgids gaan we precies tussen deze twee uitersten zitten en bekijken we de beste consumentencamera’s.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-02-12

EDE - De Veluwe staat weer op één. In 2019 was de regio opnieuw de populairste vakantiebestemming onder Nederlanders. VisitVeluwe, dat vorige maand haar 5-jarig jubileum vierde, had zich geen beter verjaardagscadeau kunnen wensen. Directeur Herre Dijkema (45) richt zijn blik intussen alweer op de toekomst, maar staart zich daarbij niet blind op groei. ,,We moeten voorkomen dat Veluwenaren het toerisme zat worden.’’

Bron: Reizen op AD.nl 2020-02-11

Huis en haard verlaten om een hotel te runnen in het buitenland? Probeer het eerst uit. Nelleke Griffioen en Hans Bruns heten je welkom in hun Proefhotel.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-02-09

Veel kleine skigebieden hebben de afgelopen jaren hun liften noodgedwongen stopgezet. Vaak liggen de verlaten pistes er troosteloos bij. Maar er zijn ook lichtpuntjes: in het Zwitserse Ernen draait het nu om de natuur.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-02-06

De brief van de dag is van Peter Laming uit Maassluis.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-02-05

Net nu de brexit zijn beslag heeft gekregen en het Verenigd Koninkrijk gevoelsmatig verder weg lijkt te liggen dan ooit, wordt het mogelijk om rechtstreeks naar Londen te reizen per trein. Op 30 april zal voor het eerst de Engelse hoofdstad vanuit Nederland te bereiken zijn zonder overstappen in Brussel.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-02-04

Wie in de jaren 70 New York bezocht, kreeg op het vliegveld een folder die waarschuwde voor de gevaren van de stad. Schrijver Daan Heerma van Voss nam de folder mee en zocht naar wat er nog over is van Fear City.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-01-30

Voor een paar tientjes kun je naar zo’n beetje alle Europese steden vliegen. Zo nu en dan zijn er zelfs vluchten naar New York te boeken voor minder dan 100 euro. Hoe kunnen vliegtickets steeds goedkoper worden?

Bron: Reizen op AD.nl 2020-01-26

Wie in Nederland hardloopt zou heel goed een stedentrip kunnen combineren met een hardloopwedstrijd. Dan zie je een stad eens op een andere manier. Journalist Sanne van der Kolk reisde naar Taiwan en rende er de halve marathon.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-01-23

’s Ochtends wakker worden op je eigen eiland met een prachtig uitzicht over groene velden en de ruige Atlantische Oceaan. Dat droombeeld veroorzaakte afgelopen week een storm aan sollicitaties bij de eigenaren van het eiland Great Blasket. Sophie van Meeteren (18) werkte afgelopen zomer op het eiland en is lyrisch. ‘Je doet echt een stap terug in de tijd.’

Bron: Reizen op AD.nl 2020-01-21

Hotelboekingssite Trivago heeft de Australische consumentenwetgeving overtreden door misleidende informatie te geven over hotelkamerprijzen op zowel zijn website als in televisiereclames. Dat schrijft de ACCC, de Australische concurrentie- en consumentencommissie, op zijn website.

Bron: Reizen op AD.nl 2020-01-21

De aanhoudende hotelhausse in Amsterdam begint zich nu ook te wreken voor de sector zelf. Ook volgens de hoteliers mag het vanaf nu in Amsterdam wel een stukje minder. ‘Een hotelstop is voor onze bestaande hotels prima.’

Bron: Reizen op AD.nl 2020-01-19

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Parlement Noord-Macedonië ontbonden, vervroegde verkiezingen aangekondigd

Het parlement van Noord-Macedonië heeft zichzelf zondag ontbonden. Ook werd er een datum geprikt voor vervroegde verkiezingen. Op 12 april gaan de Noord-Macedoniërs naar de stembussen, acht maanden voor het einde van de huidige zittingsperiode.

NU Algemeen2020-02-17

‘Nóg meer bijlenen? Natuurlijk, mevrouw’ (Tegen 14 procent rente)

Volkskrant politiek2020-02-17

Het aantal daklozen groeit. Hoe helpt Europa deze mensen?

Volkskrant politiek2020-02-17

‘Nóg meer bijlenen? Natuurlijk, mevrouw’ (Tegen 14 procent rente)

Volkskrant cultuur2020-02-17

Het aantal daklozen groeit. Hoe helpt Europa deze mensen?

Volkskrant cultuur2020-02-17

‘Nóg meer bijlenen? Natuurlijk, mevrouw’ (Tegen 14 procent rente)

Volkskrant algemeen2020-02-17

Het aantal daklozen groeit. Hoe helpt Europa deze mensen?

Volkskrant algemeen2020-02-17

Bergsma wereldkampioen op massastart, Schouten pakt brons bij vrouwen

Jorrit Bergsma is zondag in Salt Lake City wereldkampioen op de massastart geworden. Bij de vrouwen moest Irene Schouten zich tevredenstellen met het brons op dit onderdeel.

NU Algemeen2020-02-17

Duizenden passagiers gestrand op Heathrow door IT-storing

Op vliegveld Heathrow in Londen zijn zondag tientallen vluchten geannuleerd of vertraagd door een IT-storing bij de inchecksystemen en vertrekborden, meldt The Guardian. Ook maandag kunnen mensen nog problemen ondervinden door de storing.

NU Algemeen2020-02-17

Video | Bergsma blij dat hij toch goud heeft na teleurstellend toernooi

Jorrit Bergsma kende een teleurstellend toernooi in Salt Lake City, maar de Fries is blij dat hij toch nog het goud heeft kunnen veroveren op de massastart.

NU Algemeen2020-02-17