Inmiddels heeft ruim de helft van de Nederlandse huishoudens (54 procent) een slimme energiemeter. Dat blijkt uit onderzoek van Multiscope onder 4.700 Nederlanders.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-20

Twee nieuwe kankermedicijnen worden vanaf september 2019 opgenomen in het basispakket. Het ene medicijn is voor de behandeling van verschillende soorten borstkanker, het andere voor een specifiek type longkanker. Dat heeft Minister Bruno Bruins van Medische Zorg zo met de fabrikanten afgesproken.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-20

ProRail heeft de nieuwe dienstregeling voor 2020 bekendgemaakt. De treinen worden niet meer per minuut ingedeeld, maar per tien seconden. Hierdoor kan de treinloop nog nauwkeuriger worden ingepast en wordt er weer wat ruimte op het drukke Nederlandse spoor gecreëerd.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-19

Supermarktketen Vomar waarschuwt voor het product Nasi Goreng Ajam Ketjap van de merken Keukenkust en De Kroes. De informatie op de verpakking over allergenen klopt niet: eieren staan niet vermeld op het etiket.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-19

Meer dan de helft van de autoverzekeraars stelt als voorwaarde aan de aanschafwaarderegeling dat een tweedehandsauto is gekocht bij een officiële merkdealer of Bovag-dealer. Wie een auto bij een particulier koopt, bijvoorbeeld via Marktplaats, heeft bij deze verzekeraars geen garantie dat de volledige aanschafwaarde wordt vergoed bij diefstal of total loss.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-19

De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) wordt 2 september weer opengesteld. Met deze regeling kunnen mensen subsidie krijgen voor twee of meer grote isolatiemaatregelen in hun eigen woning. Er is 84 miljoen euro beschikbaar.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-19

Er zijn maar weinig apparaten die zo snel verouderen als de smartphone. De bulk van de mensen schaft daarom om de drie jaar een andere telefoon aan. Wie op dit moment toe is aan een nieuwe smartphone koopt de...

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-19

Een verzekerde die even haar tas uit het oog verliest, is niet per definitie onvoorzichtig geweest met haar spullen. Het kan ook een moment van onbedachtzaamheid zijn, waardoor de tas kwijt raakt. In zo'n geval moet de reisverzekering de schade vergoeden.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-19

Mijn oudste broer is in het testament van mijn moeder de executeur. Op zichzelf vinden wij dat allemaal uitstekend, maar ik had toch wat twijfels. Nu ik eindelijk het testament van moeder heb, blijkt hij bepalingen in het testament naar eigen inzicht - en naar mijn idee onjuist - uit te leggen. Wat doe ik?

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-19

Een oplichter die zich voordoet als bankmedewerker probeert gevoelige gegevens te achterhalen via een app-bericht. Trap er niet in! Deze gegevens kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw bankrekening.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-15

Sinds 2017 is het aantal vleesvervangers dat in supermarkten wordt verkocht, toegenomen met 51 procent. Dat schrijft NOS naar aanleiding van nieuwe cijfers van marktonderzoeksbureau IRI Nederland.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-14

Supermarktketen DEEN haalt diverse verpakkingen met Duitse biefstuk, tartaar en filet americain direct uit de schappen. Er is mogelijk de Listeria en/of E. Coli bacteriën aanwezig.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-14

Ook in 2020 wordt het versturen van brieven en kaarten duurder. Postbedrijf PostNL krijgt de ruimte om tarieven van postproducten flink te verhogen, heeft toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) bekendgemaakt. Maar net als voorbije jaren, kiest het postbedrijf voor een gematigde verhoging.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-14

Nederlanders hebben steeds minder keuze als het gaat om campings in eigen land. Het aantal campings is in vijf jaar tijd flink afgenomen. Dat meldde de Kamer van Koophandel (KvK) op basis van eigen cijfers.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-14

Veel fabrikanten kondigen de laatste tijd relatief betaalbare elektrische auto’s aan. De tijd van elektrische voertuigen van ruim 100.000 euro lijkt voorbij te zijn.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-08-13

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

In de VS zijn nu al 31 noodtoestanden van kracht

Vandaag gaat de gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse overheid dag 22 in en daarmee is zij de langste ooit. De gevolgen worden steeds voelbaarder, en het scenario dat Trump de noodtoestand uitroept steeds realistischer.

Trouw algemeen2019-12-12

Het doodverklaarde cassettebandje leeft op, met dank aan zijn analoge warmte

“Welke gek maakt er nou nog cassettebandjes?” Thomas Baur stelt de vraag zelf al aan de telefoon, gewend aan de verbijstering van het publiek. In Lochem runt hij de Bandjesfabriek, het laatste bedrijf in de Benelux dat nog cassettebandjes produceert. De verkoop is vorig jaar explosief gestegen naar 21 duizend stuks. Het dieptepunt lag in 2013, met slechts 4160 verkochte bandjes. Daarna ging het alleen nog maar bergopwaarts.

Trouw algemeen2019-12-12

'Italiaanse Lega ziet peilingen als gelegenheid voor verkiezingen'

In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

NU Algemeen2019-08-21

Australië doet mee aan missie VS in de Straat van Hormuz

Australië doet mee aan een Amerikaanse missie om de scheepvaart te beschermen in de Straat van Hormuz. Premier Scott Morrison maakte woensdag bekend dat zijn land onder meer een marineschip zal inzetten, bericht de Australische omroep ABC.

NU Algemeen2019-08-21

Voormalig 'troostmeisje' Jan Ruff-O'Herne (96) overleden in Australië

De Nederlands-Australische mensenrechtenactiviste Jan Ruff-O'Herne is overleden. Ze stierf deze week op 96-jarige leeftijd in de Australische stad Adelaide, berichten Australische media.

NU Algemeen2019-08-21

Weerbericht: Droge en zonnige woensdag bij een zwakke zuidwestenwind

Woensdag wordt een zonnige en droge dag. De temperatuur schommelt tussen de 20 en 22 graden bij een zwakke of matige zuidwestenwind.

NU Algemeen2019-08-21

Nieuwe bijnaam: HARRY DE HUICHELAAR!

Telegraaf Prive2019-08-21

Schietgames in terreurcel

Telegraaf2019-08-21

’Moordtrainers’ op cel hebben slechte invloed

Telegraaf2019-08-21

Drie gewonden bij ongeluk op N375 bij Wanneperveen

Bij een ongeluk op de N375 bij Wanneperveen zijn vannacht drie mensen gewond geraakt. Kort na 1 uur raakte een auto van de weg. Het voertuig kwam vervolgens op de kop in een naastgelegen sloot terecht.

RTV Oost Algemeen2019-08-21