Dit concludeert online marketing platform SEMrush. Het bedrijf deed onderzoek naar welke zoektermen Nederlanders de afgelopen drie jaar gebruikten op het gebied van duurzaamheid.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-19

Kwekerijen in het Westland zouden graag medicinale wiet verbouwen. Naar eigen zeggen kunnen ze er miljarden mee verdienen. Daarom verzoeken ze premier Rutte nu om de regels te veranderen.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-19

Supermarktketen Jumbo haalt per direct de Jumbo Amandelpasta uit de schappen. Dit meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Er is tijdens het productieproces pindakaas vermengd met de amandelpasta. Het consumeren van het product kan een gevaar vormen voor mensen met een pinda-allergie.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-19

Mensenn met een Android-telefoon krijgen binnenkort meer zoekapps en browsers te zien, die ze kunnen gaan gebruiken. Google wordt verplicht om concurrerende zoekdiensten als suggestie aan te dragen.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-19

Wat zijn de mogelijkheden als je vermoedt dat je Facebook-account is gehack? Kun je controleren of iemand anders in jouw profiel kan?

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-19

Er is een nepmail verstuurd uit naam van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) over een uitstaande verkeersboete. Trap er niet in!

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-17

Deze zomer moeten watertekorten voorkomen worden. Daarom slaan, drinkwaterbedrijf Vitens en de waterschappen Overijssel en Gelderland de handen in een. Er komt onder meer een publiekscampagne om mensen bewust te maken van de hoeveelheid drinkwater die zij gebruiken.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-17

Nederlanders kopen steeds meer chocoladerepen. Dat blijkt uit een onderzoek van ABN AMRO. Die frappante trend is ook terug te zien in het straatbeeld.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-17

Het aantal rijke buurten in ons land neemt toe. Dit zijn wijken waar meer dan de helft van de huizen minstens een miljoen euro kost. In 2014 telde Nederland nog negen van zulke ‘miljoenenbuurten’. Inmiddels zijn het er 53.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-17

Langzaam maar zeker wordt de elektrische auto populairder. De grens van 50.000 elektrische auto’s werd in maart 2019 doorbroken. De uitstoot van CO2 door auto’s blijft onverminderd hoog, omdat de schone auto’s onbetaalbaar zijn voor een modaal gezin.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-16

Wetenschappers aan de Universiteit van Tel Aviv hebben voor het eerst een miniatuur 3D-hart geprint dat bestaat uit menselijk weefsel en bloedvaten, meldt persbureau AFP.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-16

Voor een relatief laag bedrag kun je vrij gemakkelijk een compacte auto met een gunstige kilometerstand vinden. Vaak zijn dit dan stadsauto’s die gebruikt worden voor boodschappen en korte ritjes naar school. Zijn het daardoor wel zulke goede aanbiedingen? Hier een overzicht van enkele valkuilen.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-16

De verkoop van alcoholvrij bier en speciaalbier is in 2018 opnieuw flink gestegen. Dit blijkt uit de jaarlijkse bierconsumptiecijfers van de Nederlandse Brouwers.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-16

Veel vrouwen weten niet goed hoe ze signalen van borstkanker kunnen herkennen. Uit onderzoek van het Alexander Monro Ziekenhuis blijkt dat 70 procent van de vrouwen niet op de hoogte is van het feit dat het belangrijker is om regelmatig naar je borsten te kijken dan te voelen.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-15

Société Fromagèrie de la Brie roept Franse kazen, die bij diverse kaaswinkels in Nederland zijn verkocht, terug. Bij een controle is namelijk de bacterie Listeria monocytogenes aangetroffen. Dit meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2019-04-15

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

In de VS zijn nu al 31 noodtoestanden van kracht

Vandaag gaat de gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse overheid dag 22 in en daarmee is zij de langste ooit. De gevolgen worden steeds voelbaarder, en het scenario dat Trump de noodtoestand uitroept steeds realistischer.

Trouw algemeen2019-12-12

Het doodverklaarde cassettebandje leeft op, met dank aan zijn analoge warmte

“Welke gek maakt er nou nog cassettebandjes?” Thomas Baur stelt de vraag zelf al aan de telefoon, gewend aan de verbijstering van het publiek. In Lochem runt hij de Bandjesfabriek, het laatste bedrijf in de Benelux dat nog cassettebandjes produceert. De verkoop is vorig jaar explosief gestegen naar 21 duizend stuks. Het dieptepunt lag in 2013, met slechts 4160 verkochte bandjes. Daarna ging het alleen nog maar bergopwaarts.

Trouw algemeen2019-12-12

Ongelofelijk: zoveel behandelingen moest jonge kankerpatiënte doorstaan

Telegraaf2019-04-21

Opnieuw handgranaat in Amsterdamse Spuistraat

In de Spuistraat in Amsterdam is zondag opnieuw een handgranaat gevonden. Het explosief is veilig verwijderd en niet ontploft, zo meldt de politie. De granaat lag in de buurt van coffeeshop New Times.  De melding van het explosief kwam rond half vier in de nacht. Op dezelfde plek merkte een schoonmaker zaterdag ook al een handgranaat op. De EOD heeft hem onschadelijk gemaakt. Het is nog onduidelijk wie de handgranaten daar neer heeft gelegd en met welke reden. Begin april was het ook al raak aan de Spuistraat. Toen explodeerde een handgranaat bij club Mad Fox. 

Metro algemeen2019-04-21

Rode Kruis opent ikbenveilig.nl

Telegraaf2019-04-21

Handgranaat aangetroffen in bedrijfspand in Utrecht

In een bedrijfspand op industrieterrein Nieuw Overvecht in Utrecht is in de nacht van zaterdag op zondag een handgranaat gevonden.

NU Algemeen2019-04-21

Sean Bean beantwoordt meest gegoogelde vragen

Sean Bean beantwoordt de meest gegoogelde vragen over zichzelf en over zijn personage uit Game of Thrones, Ned Stark.

NU Algemeen2019-04-21

Actrice Anjelica Huston steunt poging bontverbod in New York

Anjelica Huston vindt het een goede zaak dat New York probeert de verkoop van bont aan banden te leggen. De Amerikaanse actrice schaamt zich ooit zelf bont gedragen te hebben.

NU Algemeen2019-04-21

Drugsrit met bijna-ongelukken door Breda

Telegraaf2019-04-21

Paasmaandag mogelijk eerste zomerse dag

Telegraaf2019-04-21