Kinderen zijn voor veel reizigers de belangrijkste bron van irritatie tijdens een vlucht. Schreeuwen, huilen, schoppen tegen de rugleuning, rondrennen en verkeerde reacties van hun ouders staan bovenaan de lijst van ergernissen.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-24

Supermarktketen Dirk roept klanten op slavlinders met houdbaarheidsdata 27-07-2018 en 28-07-2018 terug te brengen naar de winkel. Dit meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-23

Supermarktketen Jumbo roept klanten op verpakkingen breekbrood terug te brengen naar de winkel. Een verkeerde verpakking zorgt voor onduidelijkheid en verkeerde allergeneninformatie. Dit meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-23

Ford heeft maar liefst 29.000 auto-eigenaren verzocht om de auto terug te sturen naar de garage. Het betreft een technisch probleem met de koppeling.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-23

Een misverstand bij het pinnen heeft een Nederlandse man in het Duitse Gronau flink wat gekost. Hij kreeg het bedrag in twee delen uitgekeerd, maar dacht dat hij bij de eerste uitgifte al het complete bedrag ontving. Toen hij zonder na te tellen vertrok, spuugde de machine nog eens 2000 euro uit...

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-23

De politie in Lelystad waarschuwt voor een truc waarmee inbrekers proberen uit te vogelen of u op vakantie bent of niet. Ze steken een stuk plastic in de deurcilinder, om te zien of het eruit wordt gehaald. Is dat gebeurd, dan weten inbrekers dat je regelmatig thuis bent en zoeken ze verder.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-23

Supermarktketen Albert Heijn roept de vers voorverpakte beenham terug. In het product is de listeriabacterie aangetroffen.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-19

Mensen die na een slapeloze nacht aan de vakantiereis beginnen, lopen net zoveel kans op een ongeluk als automobilisten die met een flinke slok op achter het stuur kruipen. Daardoor is de kans op een ongeval met letsel veel groter dan voor mensen die uitgerust aan een autorit beginnen. Dat meldt Veilig Verkeer Nederland.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-19

Het aantal meldingen van tekenbeten daalde de afgelopen drie weken bijzonder hard. Om uitdroging te voorkomen, verstoppen teken zich beter, maar ook bij dit warme weer zijn ze actief. Blijf dus op tekenbeten letten als je verkoeling zoekt in het bos, in de duinen of in het park, meldt het RIVM.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-19

Het aantal eikenprocessierupsen is dit jaar groter dan normaal. Ook komen ze in meer gemeenten voor, meldt het Kenniscentrum Eikenprocessierups, onderdeel van Wageningen University.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-17

Patiënten slapen in het ziekenhuis gemiddeld bijna anderhalf uur korter dan thuis. Ook worden zij vaker tussendoor wakker en slapen ze minder lang uit. Ze waarderen de kwaliteit van de nachtrust in het ziekenhuis dan ook minder dan thuis.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-17

Een groot deel van de werknemers kan na de huidige pensioenleeftijd nog zes jaar doorwerken. Dit concludeert onderzoeker Michaël Boissonneault van het NIDI in zijn proefschrift.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-16

Dit jaar is een bijzonder slecht jaar voor mensen die last hebben van hooikoorts. Dat schrijft De Volkskrant zondag.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-16

Huiduitslag, insectenbeten en diarree zijn de drie meest voorkomende medische klachten van Nederlanders die op vakantie zijn. Dit blijkt uit gegevens van het medisch contactcentrum van Medicinfo, waar op piekmomenten wekelijks ruim 2.000 telefoontjes en apps binnenkomen van bezorgde vakantiegangers.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-16

Radboudumc Nijmegen, UMC Utrecht en Netherlands Heart Institute hebben onderzoek gedaan naar de efficiëntie van dierproeven voor medische redenen. De conclusies zijn schokkend.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2018-07-16

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Dodental Griekse bosbranden gestegen naar 74

Het dodental als gevolg van de hevige bosbranden in Griekenland is gestegen naar 74. Daarmee is het een van de dodelijkste natuurbranden ooit in Griekenland.

NU Algemeen2018-07-24

Jongeren regio Zwolle ruilen vakantie in voor project "ZomerOndernemer"

Tientallen jongeren tussen de 14 en 23 jaar worden deze zomervakantie in de regio Zwolle wegwijs gemaakt in ondernemend Nederland. Met hulp van professionele coaches leren ze tijdens het zes weken durende project "De ZomerOndernemer" hoe ze een eigen bedrijf kunnen starten.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Mysterie rond dode in ’Polenhuis’ Aalsmeer

Telegraaf2018-07-24

Wordt NXP geslachtofferd in Trumps handelsoorlog met China?

Na bijna twee jaar komt uiterlijk donderdagochtend hoe dan ook een eind aan het overnamespel tussen het Amerikaanse Qualcomm en het Nederlandse NXP. Om één minuut voor zes, Nederlandse tijd, verloopt dan een deadline en is het deal or no deal.

NU Algemeen2018-07-24

Brandweer blust autobrand in Almelo

De brandweer heeft vanmiddag een autobrand geblust aan de Nachtegaalstraat in Almelo.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Gemeente Almelo raadt bijvoeren hertjes met klem af vanwege risico's

"Als er extra zorg voor de herten nodig is, dan nemen wij dat op ons." De gemeente Almelo raadt bijvoeren van de herten in het Rogmanspark en de Aalderinkshoek met klem af, vanwege de risico's voor de dieren. Vanochtend werd nog een oproep gedaan om groente- en fruitafval te komen brengen.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

A10 muurvast: ingesloten verkeer sneller weg vanwege hitte

Telegraaf2018-07-24

Harry Potter-toverstaf leert kinderen programmeren

De Engelse startup Kano heeft een Harry Potter-toverstaf gemaakt waarmee kinderen leren programmeren. De toverstaf werkt samen met een app waarin spelers programmeerpuzzels oplossen.

NU Algemeen2018-07-24

Zo kun je slapen tijdens een tropennacht

Kun je lastig slapen tijdens deze hitte? Zo slaap je rustig als het warmer dan 20 graden is.

NU Algemeen2018-07-24

Restauranthouder Oudleusen begint spontaan ijswinkel vanuit camper

Jurrian Visscher bedacht zich niet: vrijdag kreeg hij het idee, vanochtend kocht hij een camper en een paar uur later stond hij vanuit die wagen schepijsjes te verkopen op de parkeerplaats voor z'n restaurant in Oudleusen, langs de N340. "Ik houd van ludieke acties."

RTV Oost Algemeen2018-07-24