Het evenement The Passion gaat in andere vorm door op televisie. Het wordt een jubileumeditie met beelden van voorgaande edities, aangevuld met een live vertelling van Johnny de Mol en een online processie. 

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-30

Ruim een kwart van alle Nederlanders heeft de afgelopen twee jaar te maken gehad met schade aan zijn of haar smartphone, zo blijkt uit onderzoek. De meest voorkomende schade die wordt gerepareerd is beeldschermschade. 

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-30

Ondernemers ontvangen de laatste tijd regelmatig een Engelstalige mail, waarin hun gevraagd wordt ''hun btw-nummer te laten registreren''. Maar pas op. Het gaat hier om een vermomde  ‘aanbieding’ en niet om een echt registratieformulier

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-30

Zorgpersoneel krijgt vanaf nu voorrang bij de vestigingen van Albert Heijn. Dat stelt de algemeen directeur van de supermarktketen, Marit van Egmond, in een open brief op de website.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-30

De strengere coronamaatregelen zorgen er volgens het KNMI voor dat het aantal vervuilende stoffen in de lucht is gedaald. Onze lucht is een heel stuk schoner, maar hoe schoon precies is nog niet zeker.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-27

De app Luscii, die mensen kunnen gebruiken om hun symptomen van het coronavirus door te geven aan een ziekenhuis, breidt haar werkgebied uit. De app is naast Amsterdam, Amstelveen, Zaanstad en Almere nu ook beschikbaar in de regio's Utrecht, Nijmegen en Assen.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-27

Desinfectie met UV-licht maakt het mogelijk om mondmaskers opnieuw te gebruiken. Dat blijkt uit onderzoek dat werd uitgevoerd in een Haarlems laboratorium. Meerdere Nederlandse ziekenhuizen gaan eind deze week al met dit systeem aan de slag.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-26

Om Windows zo stabiel mogelijk te laten draaien tijdens de coronapandemie, heeft Microsoft besloten om vanaf mei alleen nog maar beveiligingsupdates uit te brengen. De C- en D-releases, met niet-essentiële toevoegingen, worden gepauzeerd.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-25

Geen spaaracties, betaal zoveel mogelijk contactloos en hou minimaal 1,5 meter afstand.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-25

Er zijn verschillende corona-apps in omloop die Android-toestellen hacken. Je downloadt de app voor informatie over het virus, maar de apps stelen ongemerkt je inloggegevens of schakelen stiekem de camera of microfoon van je smartphone in.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-24

Relatief veel COVID-19 patiënten presenteren zich ook met diarree als hoofdklacht. Dat schrijft darmgezondheid.nl dinsdag.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-24

Deeltjes van het coronavirus kunnen onder ideale omstandigheden tot 72 uur overleven op plastic en roestvrij staal. Dat blijkt uit een Amerikaans onderzoek.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-24

Premier Rutte en minister Grapperhaus kondigden vanavond in een persconferentie verscherpte maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus. Zo krijgen burgemeesters meer bevoegdheden om te kunnen optreden tegen mensen die ondanks alle richtlijnen samenscholen (van verboden groepsvorming is sprake als drie of meer mensen niet de 1,5 meter afstand houden, met uitzondering van mensen die een huishouden vormen).

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-23

Vanaf woensdag 25 maart start de Evangelische Omroep met een nieuw programma getiteld Nietalleen.nl. Vier weken lang worden er mensen en instanties uitgelicht die speciale dingen doen om anderen te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-23

Hieronder vind je een overzicht van een veelgestelde vragen over de impact van het coronavirus op wandelen. Waar moet je zoal op letten?

Bron: Plusonline Algemene nieuwsfeed 2020-03-23

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Bevrijdingsquiz 2020

Plusonline Algemene artikelenfeed2020-12-18

WOII in foto's: verzetsgroep Vroomshoop poseert op Bevrijdingsdag

Om een goed beeld te krijgen van de impact van de oorlog op het dagelijks leven werden de afgelopen maanden foto's verzameld uit de provincie. Daar zijn de vijftig meest indrukwekkende beelden uitgerold. Elke dag vertellen wij het verhaal bij een van de foto's.

RTV Oost Algemeen2020-03-31

Podcast | 'Communicatie kabinet over coronamaatregelen moet duidelijker'

In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

NU Algemeen2020-03-31

Paul de Leeuw vermoedt dat hij te duur is voor tv-programma vanuit huis

Paul de Leeuw ziet een live televisieprogramma vanuit huis tijdens de situatie rondom het coronavirus wel zitten, meldt het AD maandag. In gesprek met de krant vertelt de presentator dat hij vermoedt dat zijn werkgevers hem daarvoor niet kunnen of willen betalen.

NU Algemeen2020-03-31

'Cardiologen bezorgd over hartpatiënten die wegblijven door coronavirus'

Cardiologen zijn bezorgd omdat zij zien dat hartpatiënten vanwege het coronavirus veelal wegblijven uit het ziekenhuis, meldt de NRC maandagavond. Volgens de cardiologen is dit levensgevaarlijk.

NU Algemeen2020-03-31

Tussen hoop en vrees: zo staat ons land ervoor

Telegraaf2020-03-31

LIESBETH’s afscheid soberder dan sober

Telegraaf Prive2020-03-31

Weerbericht: Rustige dag met stapelwolken en volop zon

Dinsdag is het rustig en zonnig. In de ochtend kan er wat bewolking zijn, maar het blijft de hele dag droog. De wind is zwak tot matig en komt uit het noordoosten. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 8 en 10 graden.

NU Algemeen2020-03-31

App van Amsterdams ziekenhuis stelt bijna 3.000 coronaverdenkingen vast

De zogenaamde coronacheck-app die het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG) eerder deze maand heeft geïntroduceerd voor inwoners van de gemeente Amsterdam is de afgelopen twee weken al meer dan een miljoen keer gebruikt, meldt regiopartner AT5 maandagavond. Bij 2.849 mensen werd tot nu toe een verdenking van het coronavirus vastgesteld.

NU Algemeen2020-03-31

Schrijfster Vrouwkje Tuinman wint Grote Poëzieprijs

Schrijfster Vrouwkje Tuinman heeft maandagavond de Grote Poëzieprijs gewonnen voor de dichtbundel Lijfrente. De winnaar werd bekend gemaakt in het radioprogramma Opium op NPO Radio 4.

NU Algemeen2020-03-31