NU.nlNext-gen Xbox mogelijk in twee uitvoeringen met speciale streaming-versieGamersnetAls we analist Michael Pachter mogen geloven verschijnt de nieuwe Xbox-console in elk geval eerder dan de PlayStation 5. In Gamersnet Podcast #26 spraken Tom en Peter ook al over de toekomst van de Xbox en het streamen van games. Hiermee sluiten ...Gerucht: volgende Xbox komt ook als apparaat voor cloudgamingdienstTweakersTwee nieuwe Xbox-consoles op komstTechTasticGerucht: Microsoft's nieuwe Xbox heeft streaming gaming 'opgelost'DutchCowboysNU.nl -Gamer.nl -Numrush -Entertainment Businessalle 19 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-24

ComputableChrome waarschuwt bij onveilige websitesComputableGoogle heeft een nieuwe versie van zijn webbrowser Chrome uitgebracht die waarschuwt wanneer er geen versleutelde https-verbinding wordt gebruikt. Tot nog toe kregen veilige websites een groen slotje mee. Google had de nieuwe, omgekeerde aanpak ...Vanaf vandaag is HTTPS de standaard bij ChromeWebwereldalle 4 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-24

iCultureNieuwe hints voor Nederlandse Apple Pay op ontwikkelaarspagina AppleiCultureWe zitten inmiddels al heel wat jaren te wachten totdat Apple Pay in Nederland komt, maar tot op heden is het vanuit Apple nog altijd stil. Er zijn nu nieuwe vertalingen opgedoken die wellicht wijzen op de komst van de betaaldienst in Nederland. Maar ...Apples website hint naar komst van Apple Pay in NederlandiPhoned.nlApple-website wijst op mogelijke komst Apple Pay in NederlandNU.nlApple Pay in Nederland wordt gehint door AppleXGN.nlNumrushalle 6 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-24

Tablets MagazineYouTube test nieuwe Explore-functie in iOS-appTablets MagazineYouTube is een nieuwe functie aan het testen in de iOS-app. De Explore-functie moet je helpen om nieuwe video's en kanalen te ontdekken. De nieuwe functie zal de komende tijd verschijnen bij ongeveer 1% van de gebruikers op de iPad en de iPhone, dat ...YouTube test nieuwe Explore-tab voor iOSiCultureYouTube test functie om nieuwe video's mee te ontdekkenNumrushalle 5 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-24

XGN.nlNieuwe Fortnite update viert de verjaardag van het spelXGN.nlDe nieuwe Fortnite update is uitgebracht en kondigt aan wat er allemaal op de planning staat voor de verjaardag van Fortnite. De game is vandaag precies een jaar oud en dat is reden voor een feest. Als klap op de vuurpijl keert de Playground Mode ...Playground Mode keert terug naar FortniteEurogamer.nlFortnite's Playground Mode keert woensdag terugIGN BeneluxPlayground-modus keert morgen terug naar Fortnite: Battle RoyaleGamer.nlFOK! -Daily Nintendo (persbericht) (Blog)alle 10 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-24

IGN BeneluxFallout 76 krijgt in oktober bètatest met beperkte toegangTweakersBethesda heeft bekendgemaakt dat de bètatest voor de in juni aangekondigde game Fallout 76 in oktober zal plaatsvinden. De test is geen open bèta die beschikbaar is voor iedereen die interesse heeft; in eerste instantie staat hij alleen open voor ...Fallout 76 beta zal in oktober plaatsvindenPSX-SenseFallout 76 beta begint in oktoberIGN BeneluxFallout 76 beta release bekendgemaakt - Ongebruikelijke betaXGN.nlEurogamer.nl -FOK! -Gamedalle 12 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-24

Scientias.nlAardbewoners koloniseerden de maan mogelijk 3,5 miljard jaar geleden alScientias.nlNieuw onderzoek onthult dat de maan mogelijk ooit leefbaar is geweest en weggeslingerde aardbewoners onderdak heeft geboden. In de geschiedenis van de maan zijn maar liefst twee perioden aan te wijzen waarin deze wellicht leefbaar is geweest, ...Mogelijk leefden er aliens op de maanWelingelichte Kringen“De maan werd waarschijnlijk ooit bewoond door aliens”Het Laatste Nieuws'Aardbewoners' koloniseerden maan mogelijk 3,5 miljard jaar geleden alFOK!alle 4 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-24

TweakersXiaomi Mi A2 verschijnt online bij Nederlandse webwinkelTweakersDe Xiaomi Mi A2, de opvolger van de A1, is online verschenen bij een Nederlandse webwinkel en ook bij andere retailers. Het toestel draait op een Snapdragon 660-soc van Qualcomm. Xiaomi heeft dinsdag een evenement gepland, hoogstwaarschijnlijk ...Xiaomi-toestellen duiken op in Nederlandse webwinkelAndroidworldOnaangekondigde Xiaomi-smartphones duiken op in NederlandAndroid PlanetXiaomi Mi A2 en Redmi 6 (Pro) komen officieel naar Nederland: nu al te bestellenDroidAppalle 4 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-23

NU.nlSony maakt mobiele camerasensor voor foto's van 48 megapixelsNU.nlEen nieuwe sensor van Sony voor smartphonecamera's telt 48 megapixels. Dat is volgens het bedrijf het hoogste aantal megapixels in een mobiel camerasysteem tot nu toe. Sony noemt de sensor IMX586. Het aantal van 48 megapixels komt neer op foto's ...Sony maakt 48-megapixelsensor voor camera's in smartphonesTweakersalle 2 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-23

XGN.nlFortnite challenges week 3 van Season 5 gelektXGN.nlStorm Fortnite Leaks heeft de Fortnite challenges week 3 gelekt. Aankomende week staan er weer een scala aan uitdagingen voor Battle Pass gebruikers klaar. Hieronder kun je overzichtelijk vinden wat je deze week moet doen in Fortnite Battle Royale.Fortnite-challenges Season 5, week 3 vroegtijdig gelektTechTasticFortnite seizoen 5 uitdagingen gelektApparataalle 3 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-23

PSX-SenseSpeciale edities voor Resident Evil 2 Remake aangekondigdPSX-SenseCapcom heeft afgelopen weekend tijdens de San Diego Comic-Con speciale edities voor Resident Evil 2 Remake aangekondigd. Naast een gewoon exemplaar verschijnt er ook een Deluxe Edition en een Collector's Edition. Capcom maakte gelijk bekend ...Resident Evil 2 Remake laat zijn CE zienGamedalle 3 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-23

Video: aftermovie Happy Employee Fest 2018HrpraktijkYour browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video. Share. Include playlist. An error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.en meer »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-23

Techzine NederlandHet Google Data Transfer Project laat je data tussen verschillende diensten ...Techzine NederlandGoogle heeft een nieuw project gelanceerd, waarmee mensen hun gegevens tussen verschillende diensten kunnen overzetten. Het Google Data Transfer Project is een samenwerking van Google, Facebook, Microsoft en Twitter, dat probeert dit proces zo ...'Data Transfer Project' mist nog één grote naam: AppleOne More ThingOpensource-project schuift data tussen cloudsAG Connectalle 3 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-23

Computer IdeeOok Firefox blokkeert straks automatisch afspelende video'sComputer IdeeIn navolging van Chrome en Edge werkt ook Mozilla aan een optie voor het blokkeren van automatisch afspelende video's op websites. Goed nieuws voor iedereen die zich rot schrikt als er ineens muziek uit de speakers knalt. Sommige sites hebben er een ...Mozilla voegt blokkeren van automatisch afspelend geluid toe aan Firefox NightlyTweakersalle 2 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-23

XGN.nlPathfinder Kingmaker releasedatum en veel digitale edities onthuldXGN.nlPathfinder Kingmaker komt 25 september naar de PC. Het is spel is dan verkrijgbaar als digitale download via Steam. Er komen vier verschillende edities van het spel uit. Pathfinder Kingmaker releasedatum. Hieronder vind je een overzicht van de ...Pathfinder: Kingmaker verschijnt in septemberGamereactor Netherlands (Blog)alle 2 nieuwsartikelen »

Bron: Google news wetenschap 2018-07-23

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Dodental Griekse bosbranden gestegen naar 74

Het dodental als gevolg van de hevige bosbranden in Griekenland is gestegen naar 74. Daarmee is het een van de dodelijkste natuurbranden ooit in Griekenland.

NU Algemeen2018-07-24

Jongeren regio Zwolle ruilen vakantie in voor project "ZomerOndernemer"

Tientallen jongeren tussen de 14 en 23 jaar worden deze zomervakantie in de regio Zwolle wegwijs gemaakt in ondernemend Nederland. Met hulp van professionele coaches leren ze tijdens het zes weken durende project "De ZomerOndernemer" hoe ze een eigen bedrijf kunnen starten.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Mysterie rond dode in ’Polenhuis’ Aalsmeer

Telegraaf2018-07-24

Wordt NXP geslachtofferd in Trumps handelsoorlog met China?

Na bijna twee jaar komt uiterlijk donderdagochtend hoe dan ook een eind aan het overnamespel tussen het Amerikaanse Qualcomm en het Nederlandse NXP. Om één minuut voor zes, Nederlandse tijd, verloopt dan een deadline en is het deal or no deal.

NU Algemeen2018-07-24

Brandweer blust autobrand in Almelo

De brandweer heeft vanmiddag een autobrand geblust aan de Nachtegaalstraat in Almelo.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Gemeente Almelo raadt bijvoeren hertjes met klem af vanwege risico's

"Als er extra zorg voor de herten nodig is, dan nemen wij dat op ons." De gemeente Almelo raadt bijvoeren van de herten in het Rogmanspark en de Aalderinkshoek met klem af, vanwege de risico's voor de dieren. Vanochtend werd nog een oproep gedaan om groente- en fruitafval te komen brengen.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

A10 muurvast: ingesloten verkeer sneller weg vanwege hitte

Telegraaf2018-07-24

Harry Potter-toverstaf leert kinderen programmeren

De Engelse startup Kano heeft een Harry Potter-toverstaf gemaakt waarmee kinderen leren programmeren. De toverstaf werkt samen met een app waarin spelers programmeerpuzzels oplossen.

NU Algemeen2018-07-24

Zo kun je slapen tijdens een tropennacht

Kun je lastig slapen tijdens deze hitte? Zo slaap je rustig als het warmer dan 20 graden is.

NU Algemeen2018-07-24

Restauranthouder Oudleusen begint spontaan ijswinkel vanuit camper

Jurrian Visscher bedacht zich niet: vrijdag kreeg hij het idee, vanochtend kocht hij een camper en een paar uur later stond hij vanuit die wagen schepijsjes te verkopen op de parkeerplaats voor z'n restaurant in Oudleusen, langs de N340. "Ik houd van ludieke acties."

RTV Oost Algemeen2018-07-24