Telegraaf.nlA10 muurvast: ingesloten verkeer sneller weg vanwege hitteTelegraaf.nlAMSTERDAM - Het verkeer vanaf de A8 richting de Coentunnel, bij Amsterdam, is dinsdagmiddag muurvast komen te staan door een ongeluk. De rechtertunnelbuis is afgesloten. Omdat het erg warm is, gaat Rijkswaterstaat samen met de politie proberen het ...Coentunnel gesloten na ernstig ongevalParool.nlalle 4 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

Telegraaf.nlAanrander centrum Woerden opgepaktTelegraaf.nlWOERDEN - De politie heeft dinsdag een 34-jarige man aangehouden die gedurende anderhalf jaar vrouwen heeft lastig gevallen in het centrum van Woerden. De man uit Bodegraven-Reeuwijk wordt verdacht van aanranding en schennispleging.Man van 34 opgepakt voor aanrandingen en schennispleging in WoerdenNOSMan opgepakt voor meerdere aanrandingen in WoerdenNU.nlMan (34) opgepakt na meerdere aanrandingenOmroep Westalle 7 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

Eindhovens Dagblad79-jarige man aangehouden voor brandstichting in erotische massagesalon EindhovenEindhovens DagbladEINDHOVEN - De politie heeft een 79-jarige man uit Vught aangehouden op verdenking van brandstichting in een erotische massagesalon in Eindhoven. In de salon werd in januari van dit jaar twee keer brandgesticht. Sanne Sleutjes 24-07-18, 16:03.Man van 79 verdacht van brandstichting in Eindhovense massagesalonOmroep Brabantalle 3 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

AD.nlLIVE: Gesink imponeert in eerste Pyreneeën-ritAD.nl... • Rit van 218 km naar Bagnères-de-Luchon • Drie Pyreneeën-cols in finale van etappe • Een van 2de categorie, twee van 1ste categorie • Thomas heeft geel, Dumoulin op 1.50. Sportredactie 24-07-18, 10:54 Laatste update: 16:02. 4 · 0 · M 0 M 0 ...VIDEO - Angstaanjagende valpartij GilbertTelegraaf.nlTour 2018: Philippe Gilbert koerst verder na val in ravijn Portet d'AspetWielerflitsGilbert maakt harde smak over muurtje tijdens TourRTL NieuwsLeeuwarder Courant -De Stentor -Het Nieuwsbladalle 28 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

VolkskrantIsraël schiet Syrisch gevechtsvliegtuig neer met Patriot-raketten boven ...VolkskrantSinds de Syrische burgeroorlog in 2011 uitbrak, is het niet voorgekomen dat gevechtsvliegtuigen van de Syrische luchtmacht Israël binnendrongen en direct werden neergehaald. Wel probeerden drones van Iraanse eenheden in Syrië de bezette ...Israël schiet Syrisch gevechtsvliegtuig neerNU.nlIsraël schiet Syrisch toestel uit de luchtTelegraaf.nlIsraël schiet Syrisch gevechtsvliegtuig uit de luchtNOSNRCalle 9 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

VolkskrantArts berispt voor euthanasie wilsonbekwame, demente vrouwVolkskrantDe zaak gaat over een dilemma dat vaker speelt: hoe om te gaan met een euthanasieverklaring als de betrokkene door dementie wilsonbekwaam is geworden? Hoewel bij de zwaar demente vrouw sprake was van ondraaglijk leed en er geen ...Arts berispt om euthanasie bij ernstig demente patiëntNRCBerisping voor arts die demente patiënt euthanasie verleendeTrouwArts die euthanasie bij demente vrouw (74) uitvoerde, had dat niet mogen doenRTL NieuwsNU.nl -NOS -Blik op nieuws -Telegraaf.nlalle 17 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

Omroep BrabantA65 richting Den Bosch nog tot middernacht afgesloten na ongeluk met ...Omroep BrabantBERKEL-ENSCHOT - De A65 richting Den Bosch is ter hoogte van afslag Berkel-Enschot dicht vanwege een ongeluk met een vrachtwagen. Bij knooppunt De Baars schoot het voertuig na een klapband door de middenberm en kwam op z'n kop terecht.A65 Tilburg dicht door geschaarde vrachtwagenTelegraaf.nlalle 11 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

AD.nlGrote brand in Nationaal Park Hoge Veluwe verwoest 4 hectare natuurAD.nlDe grote brand in nationaal park De Hoge Veluwe heeft vanmiddag ongeveer 4 hectare natuurgebied verwoest. Dat zegt een woordvoerder van de brandweer. De brandweer had het vuur na een klein uur onder controle. Binnenlandredactie 24-07-18, 13:28 ...Flinke bosbrand Hoge Veluwe onder controle: 4 hectare afgebrandDe GelderlanderGrote brand De Hoge Veluwe richt flinke schade aanMetronieuws.nlNatuurbrand in Nationaal Park De Hoge VeluweNRCNU.nl -NOS -RTL Nieuws -Dagblad van het Noordenalle 28 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

AD.nlRealityster Barbie weer naar ziekenhuis: 'Ze liet zich zo uit het raam glijden'AD.nlUpdateDe Haagse realityster Samantha de Jong (Barbie) is vanmorgen opnieuw met een ambulance afgevoerd na een incident bij haar huis aan de Korbootstraat in Scheveningen. Een overbuurman zag hoe ze zichzelf 'uit het raam liet vallen'. Tom Tates ...'Nieuwe zelfmoordpoging Barbie'Telegraaf.nlBarbie opnieuw opgenomen in ziekenhuisNOS'Barbie snijdt in polsen en springt uit raam'Metronieuws.nlOmroep West -Televizier.nl -PowNed -Blik op nieuwsalle 21 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

AD.nlLIVE: Slopende strijd in beginfase maar niemand komt wegAD.nl... • Rit van 218 km naar Bagnères-de-Luchon • Drie Pyreneeën-cols in finale van etappe • Een van 2de categorie, twee van 1ste categorie • Thomas heeft geel, Dumoulin op 1.50. Sportredactie 24-07-18, 10:54 Laatste update: 13:36. 4 · 0 · M 0 M 0 ...en meer »

Bron: Google News NL 2018-07-24

AD.nlGriekenland getroffen door 'onbeschrijfelijke tragedie'AD.nlOok zijn er zeker 150 gewonden gevallen. Een aantal mensen is nog altijd vermist. Volg alle ontwikkelingen hieronder in ons liveblog. Buitenlandredactie 24-07-18, 13:02 Laatste update: 14:43. 22 · 0 · M 0 M 0 ...en meer »

Bron: Google News NL 2018-07-24

VolkskrantAl zeker 60 doden bij ongekend felle natuurbranden GriekenlandVolkskrantDe branden zijn de ergste in het land in zo'n tien jaar. De oorzaak is nog onduidelijk. Natuurbranden zijn in Griekenland niet uitzonderlijk. Een relatief droge winter heeft echter wel voor extra brandgevaar gezorgd. Premier Tsipras heeft drie dagen ...Drie dagen nationale rouw Griekenland na bosbrandenNRCDodental door hevige bosbranden Griekenland stijgt naar boven vijftigNU.nlDrie dagen nationale rouw na dodelijke bosbranden in Griekenland, grote zorgen ...Het NieuwsbladHet Laatste Nieuws -NOS -Geenstijl.nl -Hartvannederland.nlalle 70 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

TubantiaZeker 60 doden bij grote natuurbranden GriekenlandTubantiaLiveblogDe grote natuurbranden die ten westen en ten oosten van de Griekse hoofdstad Athene woeden, hebben al aan zeker zestig mensen het leven gekost. Ook zijn er zeker 150 gewonden gevallen. Een aantal mensen is nog altijd vermist. Volg alle ...en meer »

Bron: Google News NL 2018-07-24

NOSMollema, De Kort, Gesink, Slagter en Minnaard bij 47 koplopers in PyreneeënritNOSDe 16de etappe van de Tour de France telt 218 kilometer van Carcassonne naar Bagnères-de-Luchon. Na de rustdag beginnen de klassementsrenners aan het beslissende deel van de Tour. Geraint Thomas is de geletruidrager. Hij heeft 1.39 minuten ...en meer »

Bron: Google News NL 2018-07-24

NOSAgressieve hond valt agenten aan en wordt doodgeschotenNOSEen politieagent heeft vanochtend in Amsterdam een agressieve hond doodgeschoten, die eerder een andere hond had aangevallen. De eigenaar van de hond had op straat ruzie gekregen met een man die ook zijn hond uitliet. Waarover de ruzie ging is ...'Drie schoten en het genadeschot voor Fikkie'AT5Politie schiet hond dood in Amsterdam-WestTelegraaf.nlPolitie schiet hond dood na achtervolging in WestParool.nlalle 9 nieuwsartikelen »

Bron: Google News NL 2018-07-24

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Dodental Griekse bosbranden gestegen naar 74

Het dodental als gevolg van de hevige bosbranden in Griekenland is gestegen naar 74. Daarmee is het een van de dodelijkste natuurbranden ooit in Griekenland.

NU Algemeen2018-07-24

Jongeren regio Zwolle ruilen vakantie in voor project "ZomerOndernemer"

Tientallen jongeren tussen de 14 en 23 jaar worden deze zomervakantie in de regio Zwolle wegwijs gemaakt in ondernemend Nederland. Met hulp van professionele coaches leren ze tijdens het zes weken durende project "De ZomerOndernemer" hoe ze een eigen bedrijf kunnen starten.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Mysterie rond dode in ’Polenhuis’ Aalsmeer

Telegraaf2018-07-24

Wordt NXP geslachtofferd in Trumps handelsoorlog met China?

Na bijna twee jaar komt uiterlijk donderdagochtend hoe dan ook een eind aan het overnamespel tussen het Amerikaanse Qualcomm en het Nederlandse NXP. Om één minuut voor zes, Nederlandse tijd, verloopt dan een deadline en is het deal or no deal.

NU Algemeen2018-07-24

Brandweer blust autobrand in Almelo

De brandweer heeft vanmiddag een autobrand geblust aan de Nachtegaalstraat in Almelo.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Gemeente Almelo raadt bijvoeren hertjes met klem af vanwege risico's

"Als er extra zorg voor de herten nodig is, dan nemen wij dat op ons." De gemeente Almelo raadt bijvoeren van de herten in het Rogmanspark en de Aalderinkshoek met klem af, vanwege de risico's voor de dieren. Vanochtend werd nog een oproep gedaan om groente- en fruitafval te komen brengen.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

A10 muurvast: ingesloten verkeer sneller weg vanwege hitte

Telegraaf2018-07-24

Harry Potter-toverstaf leert kinderen programmeren

De Engelse startup Kano heeft een Harry Potter-toverstaf gemaakt waarmee kinderen leren programmeren. De toverstaf werkt samen met een app waarin spelers programmeerpuzzels oplossen.

NU Algemeen2018-07-24

Zo kun je slapen tijdens een tropennacht

Kun je lastig slapen tijdens deze hitte? Zo slaap je rustig als het warmer dan 20 graden is.

NU Algemeen2018-07-24

Restauranthouder Oudleusen begint spontaan ijswinkel vanuit camper

Jurrian Visscher bedacht zich niet: vrijdag kreeg hij het idee, vanochtend kocht hij een camper en een paar uur later stond hij vanuit die wagen schepijsjes te verkopen op de parkeerplaats voor z'n restaurant in Oudleusen, langs de N340. "Ik houd van ludieke acties."

RTV Oost Algemeen2018-07-24