Bol.com wil dat meer digitale bureaus zich aansluiten bij zijn partnerprogramma om de tienduizenden verkopers vooruit te helpen.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

Telenet wil samen met drie andere bedrijven volgend experimenteel vast internet tot 1 Gbps draadloos over korte afstanden aanbieden.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

Google zal niet langer last-click attributie gebruiken als het standaard conversiemodel bij Google Ads. Niet de laatste klik voor een aankoop, download of, bijvoorbeeld, aanmelding telt het zwaarst in de verdeling. Googles zet machine learning in om te bepalen welke factor hoeveel weegt bij de toewijzing van de commissie.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

Veel eerder dan verwacht realiseerde Camptoo begin deze zomer de verhuur van de halfmiljoenste nacht in een camper, waarbij het online platform bemiddelde.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

Microsoft mag zich dan steeds meer richten op zijn chatoplossing Teams, het bedrijf is het aloude Skype niet vergeten. Skype wordt volledig nieuw ontworpen.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

Amazons Whole Foods ziet zich genoodzaakt om bezorgkosten in rekening te brengen. Vanaf 25 oktober moeten Amerikaanse klanten 9,95 dollar voor de bezorging betalen.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

Katharina Kohls, universitair docent aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Radboud Universiteit, gaat een netwerk ontwikkelen dat veilige en open 5G-communicatie mogelijk maakt, als onderdeel van de NWO-call Open Source Encryptie-onderzoek.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

De Kansspelautoriteit (Ksa) verleent 10 vergunningen waarmee per 1 oktober 2021 via internet in Nederland kansspelen mogen worden aangeboden. Dat heeft René Jansen, voorzitter van de raad van bestuur van de Ksa, vandaag gezegd op het congres Gaming in Holland in Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

MediaMarkt en full service bureay gracious gaan de komende periode aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe loyalty campagne. Als aanvulling op de nu al bestaande retentiecampagne wil het concern meer relevante en impactvolle contactmomenten creëren.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

Verschillende belangrijke Apple-leveranciers in China moeten hun productie tijdelijk staken op last van de Chinese autoriteiten door de sterk stijgende kosten voor kolen en aardgas. Deze worden nog altijd op grote schaal in het land worden gebruikt voor elektriciteitsopwekking.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-28

Met Biller kunnen bedrijven snel en veilig online ‘op factuur’ een aankoop doen bij andere bedrijven. “Er worden al b2c-oplossingen aangeboden. Wij specialiseren ons in b2b”, zegt CEO Derek Vreeburg.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-25

Apple hoeft niet bang te zijn dat het versienummer (het ongeluksgetal 13) gebruikers ervan zal weerhouden om de nieuwe iPhones te kopen. Analisten verwachten dat de vraag wederom erg groot zal zijn. Maar voor de grote veranderingen kun je beter op het volgende model wachten. Een eerste indruk van de iPhone 13.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-25

Sinds 2020 is het aantal Amerikanen dat vanuit huis werkt verdrievoudigd door corona. 95 procent van de kantoorwerkers is tijdens de pandemie gedeeltelijk overgestapt op werken op afstand. Toch moet ook een deel van de tijd op kantoor worden doorgebracht. Bedrijven moeten hybride werkplekken ontwikkelen om het beste van twee werelden te combineren.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-25

Instituut Beeld en Geluid in Hilversum lanceert de nieuwe applicatie Groef. Deze webapplicatie geeft op een speelse manier een uniek inkijkje in het muziekaanbod in de platenwinkels van de jaren 1910-1960.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-25

Apple heeft zijn nieuwe browser Safari 15 reeds beschikbaar gesteld voor zowel gebruikers van macOS Big Sur als macOS Catalina in afwachting van macOS Monterey.

Bron: Emerce De dagelijkse headlines 2021-09-24

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

In Berlijn snakken de kiezers naar iets nieuws

Kiezers in Berlijn speculeren bij de stembureaus al volop over de winnaars en de mogelijke coalities die Duitsland straks kunnen gaan regeren.

Trouw algemeen2021-09-29

Nog altijd 116,5 miljoen dieren op stal in Nederland ondanks krimp veestapel

Het aantal varkens, schapen en kippen in Nederland is het afgelopen jaar iets afgenomen, blijkt uit voorlopige cijfers van de Landbouwtelling 2021 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Alleen het aantal melkgeiten is gegroeid, naar 482.000. De kippenstapel is met bijna 100 miljoen dieren veruit de grootste.

NU Algemeen2021-09-29

Extraparlementair kabinet mogelijk oplossing voor impasse: wat is dat precies?

Een extraparlementair kabinet komt steeds meer in zicht als oplossing voor de impasse in de kabinetsformatie. Informateur Johan Remkes noemde deze vorm dinsdag bij naam in zijn brief aan negen fractievoorzitters waarmee hij wil overleggen. Maar wat is een extraparlementair kabinet precies?

NU Algemeen2021-09-29

Britney Spears voor de rechter: is ze hierna eindelijk vrij?

Alle ingrediënten zijn er: Britney Spears wil af van het curatorschap uitgevoerd door haar vader, Jamie Spears heeft gezegd ermee te willen stoppen en deze woensdag is iedereen in de rechtbank. Maar komt vandaag dan ook dat verlossende woord voor Britney Spears en de #FreeBritney-beweging?

NU Algemeen2021-09-29

Internationale studenten kunnen kroeg niet in omdat QR-code niet werkt

Internationale studenten van buiten de Europese Unie die zich in hun thuisland hebben laten vaccineren, kunnen in Nederland vaak niet naar het café of een andere gelegenheid waarbij een QR-code verplicht is. Een situatie die snel moet veranderen, stellen de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) en het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO).

NU Algemeen2021-09-29

Nederhop is hot

In het kielzog van de populariteit van craftbeer en de explosieve groei van het aantal Nederlandse brouwerijen groeit ook het aantal hoptelers in ons land. De teller staat nu op 21 hoptelers en nog eens 24 brouwers met een eigen hopveld, blijkt uit cijfers van de Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur.

NU Algemeen2021-09-29

Online gokken: het kan al jaren, maar wordt nu pas legaal

Wie online een gokje wil wagen, kan dat vanaf vrijdag voor het eerst legaal doen. Dan mogen tien bedrijven hun kansspelen op het web aanbieden. Maar wat is er eigenlijk nieuw, want je kunt toch al jaren online gokken? NU.nl geeft antwoord op de belangrijkste vragen.

NU Algemeen2021-09-29

Driekwart slachtoffers gelooft niet meer in aangifte doen

Telegraaf2021-09-29

Daar sta je dan: mishandeld, vergeten en met lege handen

Telegraaf2021-09-29

Lisa Loeb: ’Mijn leven wordt nóóit meer hetzelfde’

Telegraaf Prive2021-09-29