Omroep BrabantGiraffen kijken nieuwsgierig naar intelligente zonneauto in de Beekse BergenOmroep BrabantHILVARENBEEK - Een intelligente zonneauto met een radar die niet alleen wegen en auto's herkent, maar ook dieren op de weg. Waar kan deze Nuna9S nou beter getest worden dan in Safaripark de Beekse Bergen? In augustus vertrekt het Nuon Solar ...en meer »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

AD.nlElton John boos: Fucking crazy dat hiv-probleem nog niet is opgelostAD.nlVideoDe wereldberoemde zanger Elton John heeft zich vandaag tijdens het internationale aidscongres, dat deze week gehouden wordt in de RAI in Amsterdam, vreselijk opgewonden. ,,Het is fucking crazy dat homoseksuelen als minderwaardig worden ...Harry en Elton lanceren nieuw aidsinitiatiefRTL NieuwsElton John en Aidsfonds samen in strijd aidsWelingelichte Kringenalle 4 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

NU.nlPhilip Freriks presenteert programma over Nederlandse schilders in ParijsNU.nlPhilip Freriks zal vanaf 6 september een nieuw programma presenteren. In Een Hollander in Parijs volgt de Slimste Mens-presentator de Parijse periode van zes Nederlandse kunstschilders. In het programma, dat wordt uitgezonden door NPO 2, gaat Freriks ...Philip Freriks duikt in geschiedenis ParijsAD.nlPhilip Freriks krijgt nog een programmaTelevizier.nlalle 5 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

Radio.NLBert Haandrikman naar NPO Radio 5, minder uren TinekeRadio.NLBert Haandrikman vertrekt alsnog van NPO Radio 2 naar NPO Radio 5. Vanaf september zal hij van maandag tot en met donderdag tussen 12 en 14 uur te horen zijn op de seniorenzender. Haandrikman neemt een deel van de uren van Tineke de Nooij over.Tineke de Nooij (77) doet stapje terug bij Radio 5AD.nlBert Haandrikman vervangt Tineke de Nooij op Radio 5RadioFreak.nlTineke de Nooij minder vaak op NPO Radio 5Totaal TVMediamagazine -TV Visiealle 12 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

RTL NieuwsBankje in Amsterdam volgeplakt met glasscherven tegen hangjongerenRTL NieuwsIn de categorie 'dan lossen we het lekker zelf op': bewoners in Amsterdam hebben een bankje op straat beplakt met glas. Volgens de wijkagent is het een poging om hangjongeren weg te jagen. De politie in Amsterdam-West spreekt van "een nogal ...Glasscherven op bankje geplakt tegen hangjongerenTelegraaf.nlalle 7 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

AD.nlRealityster Barbie weer naar ziekenhuis: 'Ze liet zich zo uit het raam glijden'AD.nlUpdateDe Haagse realityster Samantha de Jong (Barbie) is vanmorgen opnieuw met een ambulance afgevoerd na een incident bij haar huis aan de Korbootstraat in Scheveningen. Een overbuurman zag hoe ze zichzelf 'uit het raam liet vallen'. Tom Tates ...'Nieuwe zelfmoordpoging Barbie'Telegraaf.nlRealityster Barbie opnieuw afgevoerd met ambulanceEindhovens Dagblad'Barbie snijdt in polsen en springt uit raam'Metronieuws.nlNOS -Omroep West -Televizier.nl -Den Haag FMalle 21 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

Telegraaf.nlFemke Halsema ontmoet prins HarryTelegraaf.nlFOTO'S- Femke Halsema is nog maar kort aan de slag als burgemeester van de hoofdstad, maar heeft nu al een bijzondere ontmoeting gehad, namelijk met de Britse prins Harry. Femke ontmoette hem op de internationale Aids-conferentie die de hele week ...Charlize herinnert Amsterdam aan verledenRTL NieuwsConchita Wurst: ik voel me sterker nu ik over mijn hiv kan pratenAD.nlConferentie aidsbestrijding in RAI start met protestmarsParool.nlDe Gelderlanderalle 42 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

NRCChristie's presenteert beste resultaten ooitNRCHeb je kunstgeschiedenis gestudeerd en spreek je Chinees? Bij Christie's kun je meteen aan de slag, zegt Arno Verkade, managing director van de Nederlandse vestiging van het veilinghuis. Christie's publiceerde deze dinsdagmorgen de beste ...Aziatische kopers bezorgen veilinghuis Christie's beste halfjaarcijfers ooitNU.nlalle 3 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

AD.nlMarc van der Linden eist ruim twee ton van 'nalatige' schoonheidskliniekAD.nlupdateDe extreem veel afgevallen koningshuisdeskundige Marc van der Linden (48) eist een schadevergoeding van bijna een kwart miljoen euro van de Barendrechtse schoonheidskliniek Diana Gabriels, omdat het bedrijf zonder zijn toestemming foto's van ...Marc van der Linden eist 220.000 euro van cosmetische kliniek na misleidende fotoLINDAnieuwsalle 2 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

NU.nlAriana Grande en Pete Davidson nemen socialemediapauzeNU.nlAriana Grande en haar verloofde Pete Davidson zijn van plan de komende tijd minder met sociale media te doen. De komiek haalde zijn Instagram al helemaal leeg en de zangeres zegt minder te willen plaatsen. Het besluit van de twee volgt kort op een ...en meer »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

NU.nlAriana Grande en Pete Davidson nemen socialemediapauzeNU.nlAriana Grande en haar verloofde Pete Davidson zijn van plan de komende tijd minder met sociale media te doen. De komiek haalde zijn Instagram al helemaal leeg en de zangeres zegt minder te willen plaatsen. Het besluit van de twee volgt kort op een ...Mac Miller is blij voor Ariana GrandeTelegraaf.nlalle 5 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

AD.nlRedbad grootste flop ooit in NederlandAD.nlHet historische epos Redbad is de grootste filmflop uit de Nederlandse filmgeschiedenis. De productie van acht miljoen euro heeft tot nu toe amper 40.000 bezoekers getrokken. De makers hadden op het tienvoudige gerekend. Ab Zagt 24-07-18, 06:00.Redbad-producent noemt bezoekersaantallen bioscoopfilm 'teleurstellend'NU.nlIs de film Redbad een flop? Wat vind jij?Leeuwarder Courantalle 12 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-24

Omroep BrabantTilburg komt bij na een stomende Roze Maandag [FOTO'S]Omroep BrabantTILBURG - Roze Maandag, traditioneel de drukste dag op de Tilburgse Kermis, trok ook deze keer weer veel bezoekers. Het centrum stond de hele dag bomvol in het roze gestoken feestvierders. Dat zorgde ook voor grote drukte bij de verschillende ...Terugblik Roze Maandag 2018: Pride walk, Holy Pink & feestjes in de binnenstadTilburg.com (persbericht)Mooie mensen op een Roze Maandag: 'Je mag hier vieren wie je wil zijn'BD.nlRoze Maandag op de Tilburgse kermisMetronieuws.nlBN DeStemalle 51 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-23

NU.nlHalfzus Meghan Markle hint op deelname Britse Big BrotherNU.nlSamantha Markle, de halfzus van de Britse prinses Meghan Markle, lijkt te hinten op een deelname aan het realityprogramma Celebrity Big Brother. Op de vraag of de in de Verenigde Staten woonachtige Samantha binnenkort te zien zal zijn in het door John ...Halfzus neemt Meghan Markle onder vuur: “Fijn voor je dat je overal paradeert ...Het Laatste Nieuwsalle 2 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-23

Leeuwarder CourantZorg over effect uitspraken minister BlokLeeuwarder CourantPolitici van onze regeringspartijen lijken het steeds normaler te vinden om actief op te roepen tot een tweedeling in onze samenleving. Uitspraken die tien, twintig jaar geleden onvoorstelbaar waren, worden zonder blikken of blozen uit de mouw geschud".en meer »

Bron: Goolge news entertainment 2018-07-23

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Dodental Griekse bosbranden gestegen naar 74

Het dodental als gevolg van de hevige bosbranden in Griekenland is gestegen naar 74. Daarmee is het een van de dodelijkste natuurbranden ooit in Griekenland.

NU Algemeen2018-07-24

Jongeren regio Zwolle ruilen vakantie in voor project "ZomerOndernemer"

Tientallen jongeren tussen de 14 en 23 jaar worden deze zomervakantie in de regio Zwolle wegwijs gemaakt in ondernemend Nederland. Met hulp van professionele coaches leren ze tijdens het zes weken durende project "De ZomerOndernemer" hoe ze een eigen bedrijf kunnen starten.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Mysterie rond dode in ’Polenhuis’ Aalsmeer

Telegraaf2018-07-24

Wordt NXP geslachtofferd in Trumps handelsoorlog met China?

Na bijna twee jaar komt uiterlijk donderdagochtend hoe dan ook een eind aan het overnamespel tussen het Amerikaanse Qualcomm en het Nederlandse NXP. Om één minuut voor zes, Nederlandse tijd, verloopt dan een deadline en is het deal or no deal.

NU Algemeen2018-07-24

Brandweer blust autobrand in Almelo

De brandweer heeft vanmiddag een autobrand geblust aan de Nachtegaalstraat in Almelo.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Gemeente Almelo raadt bijvoeren hertjes met klem af vanwege risico's

"Als er extra zorg voor de herten nodig is, dan nemen wij dat op ons." De gemeente Almelo raadt bijvoeren van de herten in het Rogmanspark en de Aalderinkshoek met klem af, vanwege de risico's voor de dieren. Vanochtend werd nog een oproep gedaan om groente- en fruitafval te komen brengen.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

A10 muurvast: ingesloten verkeer sneller weg vanwege hitte

Telegraaf2018-07-24

Harry Potter-toverstaf leert kinderen programmeren

De Engelse startup Kano heeft een Harry Potter-toverstaf gemaakt waarmee kinderen leren programmeren. De toverstaf werkt samen met een app waarin spelers programmeerpuzzels oplossen.

NU Algemeen2018-07-24

Zo kun je slapen tijdens een tropennacht

Kun je lastig slapen tijdens deze hitte? Zo slaap je rustig als het warmer dan 20 graden is.

NU Algemeen2018-07-24

Restauranthouder Oudleusen begint spontaan ijswinkel vanuit camper

Jurrian Visscher bedacht zich niet: vrijdag kreeg hij het idee, vanochtend kocht hij een camper en een paar uur later stond hij vanuit die wagen schepijsjes te verkopen op de parkeerplaats voor z'n restaurant in Oudleusen, langs de N340. "Ik houd van ludieke acties."

RTV Oost Algemeen2018-07-24