NOSNa bijna dertig jaar is muurschildering Keith Haring weer te zien in AmsterdamNOSEen reusachtige zeemeermin met een hondenkop en een mannetje op haar rug. In dikke witte lijnen schilderde graffiti-kunstenaar Keith Haring het beest op de hoge bakstenen zijmuur van het depot van het Stedelijk Museum. Het was in het voorjaar van ...Blijdschap alom om zichtbare Keith Haring: 'De schaal is indrukwekkend'AT5alle 7 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

Telegraaf.nlJulius Caesar was geen knappe heldTelegraaf.nlLEIDEN - Julius Caesar heeft een 'nieuw gezicht' gekregen. De wereldberoemde Romeinse veldheer blijkt, qua overwinningen en uiterlijk, echter minder heldhaftig dan gedacht. Zo blijkt uit recent Nederlands onderzoek. Caesar, die zoals bekend kalende ...3D-reconstructie van gezicht Caesar: 'Net iemand die je kunt tegenkomen bij de ...VolkskrantNieuwe buste van Julius Caesar in Rijksmuseum van OudhedenNU.nlZo zag Julius Caesar er echt uitLeidsch Dagblad (persbericht)alle 9 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

Radio.NLAfscheid Jeroen Nieuwenhuize 538: Ik ben uitgeteld (audio)Radio.NL“Dit was Jeroen Nieuwenhuize op Radio 538. Dit was de Top 40. Ik ben uitgeteld.” Met deze woorden sloot Jeroen Nieuwehuize vrijdag zijn allerlaatste Top 40 af en nam hij tevens afscheid van Radio 538. Jeroen presenteerde in totaal 612 keer de hitlijst ...Jeroen Nieuwenhuize is uitgeteld bij de Top 40AD.nlalle 9 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

Telegraaf.nlNadia Moussaid vervangt Eva Jinek met Laat op EénTelegraaf.nlDe naam van de vervanger van Eva Jinek is bekend. Nadia Moussaid is in augustus met het programma Laat op Eén te zien op NPO 1, meldt KRO-NCRV. Eva Jinek gaat in die periode met zwangerschapsverlof. Hiermee wordt het nieuws bevestigd dat Privé ...Nadia Moussaid vervangt Jinek in augustusParool.nlNadia Moussaid vervangt Eva Jinek tijdens zwangerschapsverlofNU.nlKRO-NCRV: Nadia Moussaid gaat 'Laat op Eén' presenterenMediamagazinealle 8 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

NRCKies zelf de nieuwe baas van het Stedelijk MuseumNRCKritisch video-platform KIRAC organiseert een verkiezing voor een nieuwe directeur voor het Stedelijk Museum. Vier kandidaten zijn er al, meer zijn welkom. „We willen het Stedelijk weer relevant maken.” Arjen Ribbens. 22 juni 2018 om 15:58. V.l.n.r ...en meer »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

AD.nlKoning opent Leger des Heils-locatie maar slaat de kippensoep afAD.nlKoning Willem-Alexander heeft vanmiddag in Amsterdam-Noord de nieuwe multifunctionele woonvoorziening van het Leger des Heils, De Noordkaap, geopend. De aangeboden kippensoep liet hij voor wat het was. Showredactie 22-06-18, 17:10 Laatste ...en meer »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

AD.nlKoning opent Leger des Heils-locatie maar slaat de kippensoep afAD.nlKoning Willem-Alexander heeft vanmiddag in Amsterdam-Noord de nieuwe multifunctionele woonvoorziening van het Leger des Heils, De Noordkaap, geopend. De aangeboden kippensoep liet hij voor wat het was. Showredactie 22-06-18, 17:10 Laatste ...Video: Leger des Heils prijst 'bijzondere' koningBlauw Bloedalle 8 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

AD.nlMarianne Zwagerman verbaasd over bedreigingen na 'Derksen stinkt'-ophefAD.nlVolgens mij ruikt Johan Derksen naar een stacaravan in Grollo waar dan al vier weken zo'n vrouw dood in ligt met katten eromheen.'' Dat zei Marianne Zwagerman gisteren tijdens de uitzending van VI Oranje Blijft Thuis. Het werd haar door sommige kijkers ...Marianne Zwagerman met de dood bedreigd na beledigen Johan DerksenTelegraaf.nlalle 12 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

Telegraaf.nl'Friezen zijn stugge, nare rotmensen'Telegraaf.nlAMSTERDAM - Een opzienbarend interview met een 72-jarige man die Friezen haat, Amsterdammers aan het gas wil en 'zijn pik achterna liep' gaat viraal op internet. De schrijver van het artikel is totaal verrast. „Dit heb ik nog nooit meegemaakt.”.en meer »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

FunX.fmNarcos-achtige video met Bizzey, Boef en Yung FelixFunX.fmBizzey, Boef en Yung Felix hebben een freaking actiefilm geschoten voor de videoclip van hun nieuwe single Drama. Als je fan bent van Narcos met Pablo en zijn vriendjes, dan moet je zeker even kijken.en meer »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

RTL NieuwsSlanke Patty deelt zomers zwembadkiekjeRTL NieuwsPatty Brard heeft de afgelopen maanden kneiter hard gewerkt om de nodige kilo's te verliezen en het resultaat is verbluffend! De dame zit dan ook lekkerder dan ooit in haar strakke vel en deelt vol zelfvertrouwen een zomers kiekje vanuit het zwembad.en meer »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

AD.nlMarco Borsato komt met verklaring over ziekte moeder MaryAD.nlBruidsjurkenontwerpster Mary Borsato heeft na een operatie aan haar schouder een infectie opgelopen die wordt veroorzaakt door de stafylokokken-bacterie. Volgens haar zoon zanger Marco Borsato is een langdurige behandeling nodig en verblijft zijn ...Marco Borsato verwacht dat zijn moeder volledig herstelt van infectieNU.nlalle 5 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

Telegraaf.nlMarianne Zwagerman met de dood bedreigd na beledigen Johan DerksenTelegraaf.nlMarianne Zwagerman wordt na de uitzending van VI Oranje Blijft Thuis donderdagavond met de dood bedreigd. Tijdens de uitzending noemde ze Johan Derksen een vieze man. Ondanks dat ze later ook toegeeft wel bewondering voor hem te hebben, wordt ...en meer »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

Artiesten NieuwsAppelpop 2018 maakt line-up compleet met zestien nieuwe namenArtiesten NieuwsDe line-up van Appelpop 2018 is compleet! De organisatie van het gratis festival heeft de laatste zestien namen bekendgemaakt. Line-up Appelpop 2018 compleet. De laatste zestien namen voor Appelpop 2018 zijn bekend! Onder andere Miss Montreal, ...Appelpop voegt Waylon, Miss Montreal en Lil' Kleine aan line-up toeNU.nlLine-up Appelpop compleetTelegraaf.nlalle 10 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

AD.nlRowena na eerste kampvuur Temptation: 'Ruud mag doen wat hij wil'AD.nlVerbroken beloftes, tranen met tuiten en relaties die op het punt staan om in te storten: het eerste kampvuur in Temptation Island VIPS heeft gisteravond zijn sporen nagelaten bij de deelnemers. Maxime Segers 22-06-18, 12:10 Laatste update: 12:18.'Dit kun je toch niet doen met zo'n slet!'Telegraaf.nlalle 9 nieuwsartikelen »

Bron: Goolge news entertainment 2018-06-22

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Meerdere schuren branden tot de grond toe af in Almelo

Bij een grote schuurbrand in de Geraniumstraat in Almelo zijn zaterdagochtend meerdere schuren volledig afgebrand. Eén man is gearresteerd en er is niemand gewond geraakt. 

RTV Oost Algemeen2018-06-23

Twee arrestaties na inval in woning wijk Heuvel

De politie heeft vrijdagavond twee mensen aangehouden na een inval in een woning in de Bredase wijk Heuvel.

NU Algemeen2018-06-23

Het is raar als je geen feminist bent

De wereld wordt overspoeld door een vierde feministische golf. Waar het bij de vorige drie draaide om zaken als stemrecht, economische zelfstandigheid, seksuele bevrijding en zelfontplooiing, richt de moderne feminist haar pijlen op de manier waarop we in de praktijk met vrouwen omgaan. Social media zijn de nieuwe barricaden.

Metro algemeen2018-06-23

'Belgische tak ING helpt rijke Russen met brievenbusfirma's'

De Belgische tak van ING blijkt jarenlang rijke Russische klanten te bedienen met brievenbusmaatschappijen in de Britse Maagdeneilanden en Panama. De bank doet dit via een bijkantoor in het Zwitserse Genève.

NU Algemeen2018-06-23

Werk aan de winkel voor nieuwe generatie feministen

De emancipatie van vrouwen is nog lang niet voltooid. Dat vindt bijna tweederde van de Metro-lezers, zo blijkt uit een online onderzoek onder 2.246 deelnemers tussen de 15 en 65 jaar. Bovendien vindt maar liefst 90 procent van de ondervraagden het hoog tijd dat vrouwen nu eindelijk eens hetzelfde betaald krijgen als mannen.

Metro algemeen2018-06-23

Hoofd communicatie Netflix ontslagen vanwege ongepaste opmerking

Jonathan Friedland, de communicatiedirecteur van Netflix, is ontslagen vanwege een ongepaste opmerking. Dat zei een woordvoerder van de streamingsdienst vrijdag.

NU Algemeen2018-06-23

Infographic: The Cool Kids

Zeker vijftig procent van de influencers maakt content voor merken en 79 procent is van plan om dat nog vaker te doen, volgens cijfers van Mavrck. Die daarnaast zegt dat influencers het niet alleen maar om het geld doen, al is dat meegenomen. Het merendeel is wel geïnteresseerd in gratis producten of diensten. AdWeek verzamelde enkele interessante weetjes, zoals dat 95 procent van de influencers vrouw zijn.

Emerce De dagelijkse headlines2018-06-23

Eerste volledig end-to-end blockchain koffie

Koffiemerk Token claimt de primeur van de eerste volledig end-to-end blockchain koffie. Het merk, een initiatief van de Stichting FairChain, gebruikt blockchaintechnologie om westerse koffiedrinkers direct te verbinden met de gemeenschappen die hun bonen telen en branden.

Emerce De dagelijkse headlines2018-06-23

Resultaten massaonderzoeken in twijfel getrokken - NOS

NOSResultaten massaonderzoeken in twijfel getrokkenNOSWetenschappelijke publicaties die gebruikmaken van langlopende bevolkingsonderzoeken zijn geregeld gebaseerd op drijfzand, stellen twee statistici in de Volkskrant. Volgens hen wordt er vaak gevist naar verbanden. Op verzoek van de krant keken ...Bevolkingsonderzoek door universitaire ziekenhuizen bevat vaak missersVolkskrantalle 2 nieuwsartikelen »

Google News Gezondheid2018-06-23

Woning in Arnhem beschadigd na gooien explosief

Een huis aan de Heemskerckstraat in Arnhem is kort na 1.00 uur beschadigd doordat iemand iets door een raam van het huis gooide dat explodeerde. 

NU Algemeen2018-06-23