Met mooi weer is een fietstocht door of langs de duinen heerlijk: mooie natuur, een fris windje en de mogelijkheid om tussendoor even lekker uit te waaien op het strand. We zetten de mooiste duinroutes voor je op een rij.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-22

Ze zien er leuk uit, zijn een smakelijke toevoeging aan gerechten en kunnen je ook nog eens helpen bij allerlei gezondheidskwaaltjes. Kruiden zijn er in allerlei soorten en maten, maar eerlijk is eerlijk: vers blad is echt het lekkerst. Hoog tijd om wat potjes in de vensterbank, op het balkon of op de tuintafel te zetten.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-22

Verhuizen op latere leeftijd is makkelijker geworden. Vanaf 17 juni zijn de hypotheeknormen onder NHG voor senioren verruimd. Met rekenvoorbeeld!

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-22

Trek jij regelmatig je hardloopschoenen aan, of staat dit als voornemen op je lijstje? Het maakt niet uit of je een getrainde sporter bent: een goede ademhaling is de basis. Expert op het gebied van ademen tijdens het sporten is Nico van der Breggen. Gezondheidsnet sprak hem over wat nu een goede ademhaling is en kreeg twee oefeningen mee.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-22

In de speelfilm Hannah speelt Charlotte Rampling een vrouw die langzaam in een isolement raakt als haar man in de gevangenis terechtkomt. De film draaide dit voorjaar in de bioscoop en is nu op dvd verschenen (uitg. Remain in Light, €15,99). Je maakt kans op een exemplaar als je de volgende vraag goed beantwoordt.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-22

Slim en voordelig de zomer door met deze bespaartips van Marieke Henselmans.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-22

In de rubriek Plus Positief brengen we positief nieuws, verhalen die ons opvrolijken en personen die ons inspireren. Zoals Tristan en Desiree van Stichting Bloemenhart Brunssum, die eenzame ouderen eens per maand een bloemetje brengen.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-22

Geen infuus met sterke bloedverdunners, maar een katheter die het bloedpropje weghaalt. Het zorgt ervoor dat minder mensen blijvend gehandicapt zijn na een herseninfarct. Prof. dr. Diederik Dippel, neuroloog in het Erasmus MC in Rotterdam, stond aan de wieg van deze nieuwe behandelmethode.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-21

Welke expositie, theatervoorstelling of bioscoopfilm mag u niet missen? Met welke cd, tv-serie of welk boek doet u uzelf een plezier? Iedere week geeft René Boers, redacteur Cultuur van Plus Magazine, een tip voor het weekend.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-21

In 2050 moeten alle woningen van het gas af zijn, maar wat is er voor nodig? En vooral: wat betekent het voor uw portemonnee?

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-21

In de rubriek Plus Positief brengen we positief nieuws, verhalen die ons opvrolijken en personen die ons inspireren. Zoals de 68-jarige Floris, die al 600 keer bloedplasma heeft gegeven.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-21

Houdt u van puzzelen? Bent u een kei in het oplossen van rebussen, het maken van Zweedse raadsels, kruiswoordpuzzels en het zoeken van verschillen? Dan is de Plus Puzzelmarathon precies wat u zoekt!

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-21

Beautyspecialist Minke Flach richt zich dit keer op yoga voor de handen. Ze legt uit hoe u met een paar eenvoudige oefeningen stijve handen en polsen tegen kunt gaan.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-20

Door het warme voorjaar ontwikkelt de eikenprocessierups zich sneller dan voorgaande jaren. Ook teken worden eerder actief. Dit moet je doen bij een tekenbeet of als je last hebt van de eikenprocessierups.

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-20

Tegenwoordig zijn er voor alle apparaten allerlei verschillende opladers en kabels beschikbaar. Het overzicht is zoek, maar met deze tips blijft het overzichtelijk!

Bron: Plusonline Algemene artikelenfeed 2018-06-19

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Voorontwerp omleiding Rucphen-Zuid ter inzage gelegd

Het voorontwerp-bestemmingsplan voor het zuidelijk deel van de Omleiding Rucphen ligt ter inzage. Het gaat om het deel van Sprundel richting Zundert.

NU Algemeen2018-06-23

Zo gaf Bob Dylan veertig jaar geleden het eerste Kuip-concert

​Op 23 juni 1978 werd er voor het eerst een concert gehouden in de Rotterdamse Kuip. Het was Bob Dylan die de eer kreeg. Ook was er die avond een gastoptreden van Eric Clapton. Bekijk hoe het Polygoonjournaal destijds verslag deed van het concert.

NU Algemeen2018-06-23

WK-feit van de dag: Duitsland en de vloek van de wereldkampioen

Sportredacteur Rypke Bakker brengt je elke dag een opvallend feitje over het WK in Rusland. Deze aflevering: Duitsland en de vloek van de wereldkampioen.

NU Algemeen2018-06-23

Dreigt er een verbod op internetmemes?

In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de week. Met deze week aandacht voor een mogelijk verbod op memes en kapotte iPhoneschermen.

NU Algemeen2018-06-23

Moeders als voorbeelden

De één zorgde thuis voor de kinderen, de ander maakte carrière. Sommigen waren trouwe Opzij-lezeressen en anderen vonden feminisme een vies woord. Maar allemaal gaven ze hun dochters, op een of andere manier, iets mee waardoor die zich later zouden inzetten voor gelijke behandeling van vrouwen.

Metro algemeen2018-06-23

Meerdere schuren branden tot de grond toe af in Almelo

Bij een grote schuurbrand in de Geraniumstraat in Almelo zijn zaterdagochtend meerdere schuren volledig afgebrand. Eén man is gearresteerd en er is niemand gewond geraakt. 

RTV Oost Algemeen2018-06-23

Twee arrestaties na inval in woning wijk Heuvel

De politie heeft vrijdagavond twee mensen aangehouden na een inval in een woning in de Bredase wijk Heuvel.

NU Algemeen2018-06-23

Het is raar als je geen feminist bent

De wereld wordt overspoeld door een vierde feministische golf. Waar het bij de vorige drie draaide om zaken als stemrecht, economische zelfstandigheid, seksuele bevrijding en zelfontplooiing, richt de moderne feminist haar pijlen op de manier waarop we in de praktijk met vrouwen omgaan. Social media zijn de nieuwe barricaden.

Metro algemeen2018-06-23

'Belgische tak ING helpt rijke Russen met brievenbusfirma's'

De Belgische tak van ING blijkt jarenlang rijke Russische klanten te bedienen met brievenbusmaatschappijen in de Britse Maagdeneilanden en Panama. De bank doet dit via een bijkantoor in het Zwitserse Genève.

NU Algemeen2018-06-23

Gebruikers krijgen inzicht in hoeveel tijd zij op Facebook besteden - Tweakers

NU.nlGebruikers krijgen inzicht in hoeveel tijd zij op Facebook bestedenTweakersFacebook werkt aan een nieuwe functie die inzichtelijk moet maken hoeveel tijd gebruikers op de sociale-netwerksite besteden. De nieuwe functionaliteit is nog niet uitgebracht, maar verwijzingen zijn gevonden in de code voor de Android-app. De nog ...'Facebook geeft gebruikers inzicht in tijd op netwerk'NU.nlalle 2 nieuwsartikelen »

Google news wetenschap2018-06-23