Misschien maakt dit eea duidelijker. Op de 700mhz stonden eerst tv zenders aan. (DVB-T) Deze hadden een vermogen van 10.000 watt per stuk. Nu staan die uit en gaat op die zelfde frequentie de nieuwe telefoon zender aan met een zendvermogen van slechts 25 watt. Gegevens kunt u Googelen op zendvermogen DVB-T. En zendvermogen Mobiele telefonie.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-16

Mooie zet, maar zie nog wel een gemiste kans. Koppel de kraskaart via een qr code aan de transactie. Als er gebruik gemaakt wordt van het zetten van een analytics user id tijdens de online oriëntatie en na de offline aankoop krijg je mensen via de kraskaart weer naar de website, schiet dan de transactie terug naar analytics en dan kan de online oriëntatie (sea investeringen) beter in kaart worden gebracht. Er zijn natuurlijk makkelijkere manieren om na aankoop de bon digitaal te laten versturen naar de klant met een paar extra voordelen bijvoorbeeld, om zo de klant over te halen tot het afgeven van zijn email adres.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-16

Bovenstaande bericht overgenomen van VEB bevat 7 aantoonbaar feitelijke onjuistheden. VEB heeft geen contact met CM.com opgenomen bij het schrijven van hun artikel. Daarom hebben we vandaag, zelf met VEB contact opgenomen. Ik ga morgen middag bij hen langs om een en ander recht te zetten. Het is mij op dit moment niet duidelijk op welke manier VEB de belangen van de beleggers met deze onjuiste berichtgeving denkt te dienen. Zodra ik meer weet, zal ik met de redactie van Emerce contact opnemen.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-16

Er word gesproken over het aansluiten van 4 HDMI-apparaten op de box, en dan vervolgens aansluiten op de TV. Echter, al mijn HDMI-apparaten zijn al aangesloten op mijn AV-Receiver. Is het mogelijk om de Sync Box aan te sluiten op de HDMI uitgang van de receiver, en dan van de Sync Box naar de HDMI ingang van de TV? M.i. heeft het merendeel van de geïnteresseerden in een “licht-surround” ook al een “geluid-surround” middels een AV-Receiver. Ik zie deze vraag nergens beantwoord op de officiële sites, en komt geregeld terug in diverse forums.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-16

Ik heb er wel degelijk mee geschoten, 10 camera's (8 telefoons en D850 en D700) met elkaar vergeleken inclusief ruimte tot nabewerken van de RAW's. Als je die laatste bekijkt, zie je dat de basis niet geweldig is, en software dus heel veel rechtzet. En dat lukt heel aardig, uit de doos prima plaatjes, maar niet exceptioneel, en als je wilt nabewerken is het heel moeilijk om meer uit de bron te halen dan Google zelf doet met hun software. Stel dat je een witbalanscorrectie wilt doen komt dat samen met een bak meer ruis, omdat de AI ontbreekt in Lightroom of RAW Therapy. Nachtfotografie ben ik niet zo in geïnteresseerd, ongetwijfeld een leuke gimmick, maar om daarvoor nou 800€ neer te tellen... Voor gewoon 26-28mm groothoek werk bij daglicht kwam de Pixel (3A) ergens achteraan, samen met iPhone 11. Met name door lage resolutie en matige natuurlijke diepteonscherpte.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-16

Bert heeft de specsheets goed vergeleken met andere leveranciers. Echter vergeet Bert dat het niet om steeds maar hogere getallen gaat. De camera's van de voorganger lijken de concurrentie nog best bij te benen, dus het lijkt me sterk dat de update slechter zal zijn. Geen Jack is niets nieuws, sterker nog hierin volgen ze pas laat als je het vergelijkt met andere merken. Je laat voor het gemak de 90hz even buiten beschouwing en op 5,7" is FHD meer dan voldoende. Ook hoor ik je niet over andere innovaties van dit toestel zoals de on device assistant, soli en slimme camera functies.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-16

PayPal benadeeld slachtoffers van fraude die hiervan met bewijs van een ongeldige handtekening aangifte bij PayPal doen door de account van het slachtoffer te blokkeren (al of niet permanent) en doet vervolgens alsof de PayPal rekeninghouder die slachtoffer is geworden van die fraude de boosdoener is ! (PayPal zou geen bankvergunning mogen hebben , temeer zij geen waarde hechten aan de juistheid van een handtekening en er ook niets om geven of een pakket ontvreemd wordt van de eigenaar met een valse handtekening !!!)

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-16

Bert heeft blijkbaar nog nooit met een Pixel geschoten en testen gelezen. De Pixel 2 kon al bijna beter in de nachtschieten met minder MP dan de nieuwste iPhone.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-16

Beste Loes, De camera's vallen zeker tegen. Scherm ook. Hele telefoon dus eigenlijk. 1080p scherm voor een vlaggenschip toestel kan niet. 12 MP voor een vlaggenschip kan ook niet. Geen 24/25p ondersteuning uit de doos, Geen jack, geen SD kaart. Too little too late.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-15

Hi, ik heb vorige maand mijn ics bank op mijn vivosmart 4 geïnstalleerd. Heel goed te doen. Ik heb het uitgeprobeerd bij Disney Parijs. Werkt perfect! Ik wil ook graag mijn ING pasje toevoegen, maar dat kan nog niet. Wie heeft een idee wanneer dit mogelijk is?

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-15

Tja. Heel snel KAN. Maar internet doet nu helemaal niets! Iets fout gegaan?

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-15

Ik had zelf nog nooit van CM gehoord. Mijn vraag is enkel: wie doet bij CM PR? Dit had veel beter gemoeten; in de aanloop naar de beurs toe had er meer over hen geschreven moeten worden, meer marketing, etc, etc. Nu kwam het pats boem uit de lucht vallen, waardoor het *lijkt* alsof het een noodkreet was (maw, ondersteunend aan berichtgeving van VEB)

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-15

@mark cuckerberg Dank voor de opbouwende kritiek. Vooruitgang is altijd baanbrekend, het Blockchain experiment van Hardwell heeft veel inzichten opgeleverd die in de komende paar jaar het licht zullen zien. Adoptie van nieuwe processen en andere innovatieve zaken hebben altijd tijd nodig voordat ze voor het grote publiek zichtbaar worden.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-15

"Qua camera’s blijven de toestellen enigszins achter bij de concurrentie..." Oei, dit zou nog even een keer checken. ;) Leuk stuk verder.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-15

Als er dan niet 1-op-1 een persbericht/blog wordt overgenomen is het ook wel redelijk om CM zelf aan het woord te laten.. Nu klinkt het behoorlijk eenzijdig en deels van de basis die het VEB benoemd is niet gegrond op feiten/inhoudelijke kennis. Daarnaast is het best raar dat een VEB zo'n rol op zich neemt. Die zou toch juist ondersteunend en bevorderend moeten werken voor bedrijven die de beurs op willen?

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-10-15

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

In de VS zijn nu al 31 noodtoestanden van kracht

Vandaag gaat de gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse overheid dag 22 in en daarmee is zij de langste ooit. De gevolgen worden steeds voelbaarder, en het scenario dat Trump de noodtoestand uitroept steeds realistischer.

Trouw algemeen2019-12-12

Het doodverklaarde cassettebandje leeft op, met dank aan zijn analoge warmte

“Welke gek maakt er nou nog cassettebandjes?” Thomas Baur stelt de vraag zelf al aan de telefoon, gewend aan de verbijstering van het publiek. In Lochem runt hij de Bandjesfabriek, het laatste bedrijf in de Benelux dat nog cassettebandjes produceert. De verkoop is vorig jaar explosief gestegen naar 21 duizend stuks. Het dieptepunt lag in 2013, met slechts 4160 verkochte bandjes. Daarna ging het alleen nog maar bergopwaarts.

Trouw algemeen2019-12-12

Snelheid op provinciale weg N351 bij Kuinre waarschijnlijk toch terug naar 50 kilometer

De provincie gaat in gesprek met de gemeente Steenwijkerland om te bekijken hoe de maximum snelheid op de weg N351 bij Kuinre naar beneden kan. Tot voor kort wilde de provincie niet meewerken aan het verlagen van de snelheid, tot grote frustratie van inwoners van het dorp.

RTV Oost Algemeen2019-10-17

Marco Borsato bedroog zijn vrouw met pianiste Iris Hond

Marco Borsato (52) heeft tien jaar geleden een relatie gehad met Iris Hond (32) Dat meldt Privé vandaag. De zanger en de pianiste geven dat in een verklaring toe, Het weekblad heeft echter informatie dat de geheime verhouding pas dit jaar is beëindigd , maar dat wordt door het tweetal ontkend.

NU Algemeen2019-10-17

Weerbericht: Vooral in zuidoosten kans op regen

Het zuidoosten van Nederland krijgt donderdag veelal te maken met bewolking en regenbuien. In het westen van het land breekt de zon af en toe door. De middagtemperatuur is ongeveer 15 graden en er waait een matige zuidwestenwind.

NU Algemeen2019-10-17

Appartementen in Valkenswaard tijdelijk ontruimd na vondst explosief

Na de vondst van een explosief bij een horecagelegenheid heeft de politie een appartementencomplex bij de Karel Mollenstraat Zuid in Valkenswaard ontruimd en de omgeving afgezet. Inmiddels mogen de bewoners weer naar hun woningen.

NU Algemeen2019-10-17

Tikkie steeds vaker gebruikt voor vaste lasten

Gemiddeld worden er per dag 204.000 Tikkies betaald. Zes op de tien Nederlanders betalen hun Tikkie binnen één uur terug. En maar liefst 30 procent betaalt zelfs binnen vijf minuten. Dat heeft de ABN dochter vanochtend bekend gemaakt.

Emerce De dagelijkse headlines2019-10-17

Rutte en Kamer worstelen over terugkeer IS'ers na inval Turkije

Een week na de Turkse inval in het noordoosten van Syrië worstelt de Tweede Kamer met de vraag hoe om te gaan met de aanval van NAVO-bondgenoot Turkije op de Koerdische strijdkrachten, maar bovenal zijn premier Mark Rutte en de Kamer verdeeld over het lot van de Nederlandse Syriëgangers in de Koerdische kampen, zo bleek in de nacht van woensdag op donderdag tijdens een debat in de Tweede Kamer.

NU Algemeen2019-10-17

Wie 113 draait, krijgt geen gehoor: ‘Weet je hoe dat is voor ­iemand die aan zelfmoord denkt?’

Voor iemand met suïcidale gedachten kan een telefoontje naar de zelfmoordpreventielijn het verschil zijn. Die crisislijn is er: 113 – alleen dat nummer bestaat niet. En zo zocht Gerard deze zomer in al zijn radeloosheid tevergeefs hulp.

Volkskrant politiek2019-10-17

Wie 113 draait, krijgt geen gehoor: ‘Weet je hoe dat is voor ­iemand die aan zelfmoord denkt?’

Voor iemand met suïcidale gedachten kan een telefoontje naar de zelfmoordpreventielijn het verschil zijn. Die crisislijn is er: 113 – alleen dat nummer bestaat niet. En zo zocht Gerard deze zomer in al zijn radeloosheid tevergeefs hulp.

Volkskrant algemeen2019-10-17