Waar staat nog hoe of wat om je geld terug te krijgen Erg onduidelijk

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-21

Een van de discussiepunten betreft het salderen bij zonnepanelen. Nu wordt dat 1:1 verrekend. Met een analoge meter zal de meter het netto verbruik blijven aangeven omdat de meter voorruit en achteruit kan draaien. Voor de bewoner en de leverancier is niet vast te stellen hoe hoog de afname en retourlevering in totaal zijn geweest, alleen de eindsom (meterstand) is bekend. Bij de digitale meter zijn afname en retourlevering verschillende meetwaarden. Zoals bekend wil de overheid over enige jaren van de huidige salderingsregeling afstappen. Een keer raden wat er dan gaat stijgen en wat er gaat dalen. Een ander discussiepunt is de meetafwijking bij gebruik van moderne geschakelde voedingen en druppelladers (telefoon-, tablet- en laptopadapters. Een digitale meter lijkt hier een hoger verbruik aan te geven dan bij een analoge meter. Maar nogmaals, hier is veel discussie over.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-20

Waar niemand nog aan denkt, maar de grote energie bedrijven wel, is dat de slimme meter energie signaturen kan inzien/lezen. Nu kost jouw kWh nog zo'n 25 euro cent, maar zodra het uitlezen van de energie signatuur ingevoerd wordt, kost jouw kWh voor led-verlichting geen 25 eurocent meer, maar 5 euro per kWh. Dus als je denkt te kunnen besparen met een zogenaamde slimme meter kom.je bedrogen uit.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-20

Wat heb ik nou aan een slimme gasmeter, als ik het koud krijg in huis of mijn mede huisgenoten dan gaat gewoon de thermostaat een graadje hoger, een slimme meter doet dat niet voor mij, daar heb ik gewoon en goede thermostaat voor aan de muur hangen, die ik zelf programmeer voor de hele winter, en evt. Zelf aanpast als er een tijdelijke verandering is, of een van de huisgenoten doet dat, wij hoeven toch niet in de kou te zitten voor het Europees parlement, die zitten er toch al heel warmpjes bij, financieel en comfort. Mijn vraag is eigenlijk, wat is nou echt de reden dat het Europees parlement gaat bepalen dat wij hier in Nederland perce een slimme/digitale gasmeter moeten door de strot gedrukt, wat op maandelijkse extra kosten komt via het vast recht.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-20

Ongelofelijk dat mensen gedwongen worden aan nog meer kankerverwekkende stralingen bloot te moeten staan enkel en alleen omdat Big brother alles wil kunnen volgen van het proletariaat. Alles behalve vrijheid voor de lijfeigenen.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-20

Beste mensen wat maken jullie het zo moeilijk voor je zelf, ik heb digitaal meter omdat ik stroom terug lever aan het net. Heb al bijna jaar zonnepanelen en dat bevalt me zeeer goed . De lasten zijn nog meer gedaald per maand. Dus mocht die gêne geen stroom willen opwekken moeten ze dat ook zelf weten. En niet straks gaan klagen dat ze te veel moeten betalen bij een verkeerde leverancier van gas en stroom.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-20

Jeroen, op zich heb je gelijk, maar de slimme meter is niks slim aan. Als je het echt goed wilt dan moet een slimme meter: - Programmeerbaar zijn op uurpijzen, niet alleen per halve dag. - Een protocol hebben om huishoudelijke apparaten te sturen. - Er een standaard komen voor aansturing van apparaten, zodat koelkast, wasmachien, vaatwasser e.d. kunnen aanhaken op prijsschommelingen.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-20

www.Maturecontacten.nl onder Rightlink veel nep profilen geplaatste hebt en ik wil mijn geld ook terug.mvg

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-20

Bericht gestuurd naar de ACM. Krijg ik dit algemene antwoord. Ben je mooi klaar mee. Hebt u een glasvezelaansluiting? En is KPN de eigenaar van uw aansluiting? Dan kunt u in plaats van KPN ook een andere aanbieder kiezen. KPN is verplicht om andere aanbieders toegang te geven tot haar glasvezelnetwerk. Is een andere aanbieder dan KPN eigenaar van uw glasvezelaansluiting? Dan mag die eigenaar zelf weten of hij andere glasvezelaanbieders toelaat op zijn netwerk. U kunt dus soms geen andere aanbieder kiezen dan de aanbieder die het glasvezelnetwerk heeft aangelegd.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-20

Het is mij om het even, een digitale of analoge meter, alleen de meter zal door iemand betaald moeten worden, (de consument) zie maar aan het vast recht dat omhoog gegaan is. Maar woning bezitters met zonnepanelen zouden eens na moeten denken om meer eigen op gewekte energie zelf dagelijks te gaan gebruiken, ook ik zat met dat probleem, het rijtje langs; e-cvketel, vraagt te veel stroom/energie, en on efficient / 1500 euro. En alleen in de herfst, winter en voorjaar. Volgende ; warmtepomp duur in aanschaf maar ik zet hem op tweede plaats. Maar weer alleen in de koude maanden. Boiler op gas, efficient maar weer gebruik van gas, zelfde als combi-hr ketel. Maar een normale elektrice-BOILER die je met overtollige zonne-energie kan verwarmen, die kan je gewoon elke dag gebruiken voor het douchen, bij ons nu 7 weken in gebruik, verbruikt voor 3 personen 34 kilowattuur per week ( 100 liter boiler ). Boiler + Installatie ombouw 500 euro. Nieuwe boiler, twee kogelkranen, enkele meters koper pijp en koppelingen, doe het zelf ver. Kogelkraan 1, kort na de warmwater uit loop van de cv-ketel, en de tweede kogelkraan in de warmwater leiding uitgang van de boiler op een makkelijk bereikbare plaats, zodat je evt. Zeer eenvoudig terug kan naar hr-combi ketel als onverhoopt toch de boiler koud wordt bij veel water gebruik. Ik denk dat ik in een vol jaar ongeveer 250 cuub gas minder gebruik, dus minder voor Groningen aardgas.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-20

Haha waar haalt men deze onzin vandaan? iOS is duurder met in App Aankopen dan Android... Kan tot €10,- oplopen per aankoop en iOS is nooit Goedkoper geweest wel gelijk aan Android.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-19

When I first started reading about chatbots, I was swoon away with its functionalities, applications and use cases. I wanted to try this magic-making robot in my father’s food chain business to help him automate several customer queries that come in every other minute, but I didn’t quite understand how, but you can learn - https://blog.engati.com/how-to-get-started-with-building-a-chatbot/

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-19

Beste, Ik zou graag willen weten hoe al mijn LinkedIn-connecties een melding over mijn bijdrage krijgen. Dagelijks krijg ik onderstaande melding van sommige connecties bijvoorbeeld: Henk heeft een bijdrage gedeeld: Vakantie Hoor het graag!! Met vriendelijke groet, Van de Kerkhof

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-19

hallo jokkebrok, scroll maar even door deze link betreffende het google-schandaal wat bekend is sinds juni 2019; https://www.projectveritas.com/

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-19

Boefjes hebben goed naar Cialdini geluisterd in elk geval.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2019-08-19

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

In de VS zijn nu al 31 noodtoestanden van kracht

Vandaag gaat de gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse overheid dag 22 in en daarmee is zij de langste ooit. De gevolgen worden steeds voelbaarder, en het scenario dat Trump de noodtoestand uitroept steeds realistischer.

Trouw algemeen2019-12-12

Het doodverklaarde cassettebandje leeft op, met dank aan zijn analoge warmte

“Welke gek maakt er nou nog cassettebandjes?” Thomas Baur stelt de vraag zelf al aan de telefoon, gewend aan de verbijstering van het publiek. In Lochem runt hij de Bandjesfabriek, het laatste bedrijf in de Benelux dat nog cassettebandjes produceert. De verkoop is vorig jaar explosief gestegen naar 21 duizend stuks. Het dieptepunt lag in 2013, met slechts 4160 verkochte bandjes. Daarna ging het alleen nog maar bergopwaarts.

Trouw algemeen2019-12-12

'Italiaanse Lega ziet peilingen als gelegenheid voor verkiezingen'

In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

NU Algemeen2019-08-21

Australië doet mee aan missie VS in de Straat van Hormuz

Australië doet mee aan een Amerikaanse missie om de scheepvaart te beschermen in de Straat van Hormuz. Premier Scott Morrison maakte woensdag bekend dat zijn land onder meer een marineschip zal inzetten, bericht de Australische omroep ABC.

NU Algemeen2019-08-21

Voormalig 'troostmeisje' Jan Ruff-O'Herne (96) overleden in Australië

De Nederlands-Australische mensenrechtenactiviste Jan Ruff-O'Herne is overleden. Ze stierf deze week op 96-jarige leeftijd in de Australische stad Adelaide, berichten Australische media.

NU Algemeen2019-08-21

Weerbericht: Droge en zonnige woensdag bij een zwakke zuidwestenwind

Woensdag wordt een zonnige en droge dag. De temperatuur schommelt tussen de 20 en 22 graden bij een zwakke of matige zuidwestenwind.

NU Algemeen2019-08-21

Nieuwe bijnaam: HARRY DE HUICHELAAR!

Telegraaf Prive2019-08-21

Schietgames in terreurcel

Telegraaf2019-08-21

’Moordtrainers’ op cel hebben slechte invloed

Telegraaf2019-08-21

Drie gewonden bij ongeluk op N375 bij Wanneperveen

Bij een ongeluk op de N375 bij Wanneperveen zijn vannacht drie mensen gewond geraakt. Kort na 1 uur raakte een auto van de weg. Het voertuig kwam vervolgens op de kop in een naastgelegen sloot terecht.

RTV Oost Algemeen2019-08-21