vanaf 13 aug ligt het pakket bij inklaring post nl heeft onderzoek gestart..imec...en ik hoor al 2 weken niets meer.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-28

Bijzonder. Een juriste als voorzitter van de NPO. Met alle respect voor haar, maar wat weet deze mevrouw van media? Waarom niet iemand die zicht binnen de organisatie bewezen heeft, ervaring heeft in media, creatief is, durft innovatief en toekomstgericht te denken. De NPO heeft juist verjonging nodig in zowel bestuur als directie en zeker qua denkniveau. Opnieuw een 'zeikerd' die bedelt voor meer geld in Den Haag is wat de NPO juist niet nodig heeft.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-28

Had het niet beter kunnen verwoorden. Bekijk ook even de handelsmissie mogelijkheden net een landje verder; https://www.ict-mission.nl

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-28

Er is zeker ruimte voor B2B achteraf betalen, maar om nou te stellen dat er weinig concurrentie is ga ik niet in mee.Partijen zoals Buckaroo, Afterpay en Focum hebben hier al jaren focus op, met wisselt succes. Wat B2B groothandels veelal zoeken is een oplossing voor voorraad financiering en debiteuren financiering. Dit wordt meestal door banken georganiseerd. Daarnaast blijft een B2B incasso / SEPA direct debit populair. Het is dan vooral zaak om op basis van je klantgegevens en de 'risk appetite' de relevantste betaalmethodes aan te bieden per doelgroep. Goede creditmanagement software kan hierin uiteraard voorzien en wellicht kan Biller hier ook iets in betekenen.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-27

Hallo, Mooie info met waardevolle info, ook al verschilt de Amerikaanse werknemer van de Nederlandse denk ik. Het belangrijkste dat ik mis hier zijn de voordelen van Outdoor Office, Walk your meeting en de aandacht voor integratie van buiten overleg binnen de organisatie. De waarde van dergelijk overleg binnen een hybride werkomgeving is enorm. Zowel op vitaliteit, SDG doelen als productiviteit binnen de organisatie. Hartelijke groet Ellen

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-27

Grootste nadeel van Apple wordt steeds meer de software en de App Store. Die laatste is tegenwoordig zo tenenkrommend slecht, dat zelfs de kaalgevreten niet langer ondersteunde Windows Phone store nog beter werkt. Het is een grote modderpoel van rommelaps met dubieuze in app aankopen. Android is Apple nu voorbij, zeker als je Netguard de privacylekken laat dichten en gaat sideloaden van veel betere onafhankelijke appwinkels.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-26

Had het zelf niet beter kunnen verwoorden! Hier liggen grote kansen voor groeibedrijven die flexibel willen zijn en op hun personeelskosten willen besparen.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-25

Wat me opvalt is dat duurzaamheid enkel en alleen over de eigen operatie gaat. Hoe zit het met een duurzame keten? Eerlijke opbrengst voor iedereen stroomopwaarts? Voorkomen van verdere uitputting van de aarde door bewuste keuze in grondstoffen en origine... Zolang je de goedkoopste wilt zijn....is echte duurzaamheid een utopie

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-25

Als je van de daken schreeuwt het nieuwe initiatief te zijn t.o.v booking en dan dit oplevert is ronduit teleurstellend en jammer. Veel gespin weinig wol. Investeerders, ik zou actie ondernemen.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-25

In maart 2021, in de avond, heb ik een rit gemaakt van Badhoevedorp naar Hoofddorp. Thuis gekomen kwam ik er achter dat ik mijn mobiel kwijt was. Het kon niet anders dan dat ik mijn mobiel in hun taxi ben verloren. Ik heb daarop Uber daarover geinformeerd, maar ik kreeg geen reactie. Ik heb ook op het antwoord apparaat van de chauffeur, waarvan er een link was op de factuur, ingesproken. Niks geen reactie van deze man. Ik heb uber nu diverse keren gezegd geen berichten per e-mail van hen te willen ontvangen, maar ze blijven maar doorgaan, ondanks dat ik heb gezegd dat ik ze zou aanmelden bij de OPTA, waardoor ze een boete riskeren van E 60.000. Ik ben het nu zat met deze boeven en ga ze nu aanmelden. Mijn mobiel is natuurlijk al door deze chauffeur verhandeld op de zwarte markt, WAT EEN ORDINAIRE DIEF!!

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-24

Mooi inhoudelijk artikel. Wij hopen snel ook een zakelijk account te kunnen openen op TikTok. Gr. Margot van www.marody.nl

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-24

Alleen Antwerpen???????? Niets in Nederland???? tjonge jonge nou als jullie willen concurreren met boeking.com moeten jullie toch van betere huize komen. De site is onoverzichtelijk per kamer bekijken gewoon vlutzooi sorry hoor dit is de laatste keer dat ik jullie bezoek.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-24

Ik kan niet in komen. Met nieuwe app .wel Julie dat voor mijn doen. Wat ik kan niet ik ben niet zoe bij hand maar je wel .Julie hep nieuwe gemaakt daar om kan juli ons bij helpen op mijn telefoon van mijn

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-23

wat het bericht niet vermeld is dat TNO na deze succesvolle pilot het spinoff bedrijf linksight heeft opgericht, die deze technologie beschikbaar maakt voor operationele toepassing. Voor meer informatie: www.linksight.nl

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-22

Ik ga de Beta zeker eens proberen.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2021-09-22

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

In Berlijn snakken de kiezers naar iets nieuws

Kiezers in Berlijn speculeren bij de stembureaus al volop over de winnaars en de mogelijke coalities die Duitsland straks kunnen gaan regeren.

Trouw algemeen2021-09-29

Nog altijd 116,5 miljoen dieren op stal in Nederland ondanks krimp veestapel

Het aantal varkens, schapen en kippen in Nederland is het afgelopen jaar iets afgenomen, blijkt uit voorlopige cijfers van de Landbouwtelling 2021 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Alleen het aantal melkgeiten is gegroeid, naar 482.000. De kippenstapel is met bijna 100 miljoen dieren veruit de grootste.

NU Algemeen2021-09-29

Extraparlementair kabinet mogelijk oplossing voor impasse: wat is dat precies?

Een extraparlementair kabinet komt steeds meer in zicht als oplossing voor de impasse in de kabinetsformatie. Informateur Johan Remkes noemde deze vorm dinsdag bij naam in zijn brief aan negen fractievoorzitters waarmee hij wil overleggen. Maar wat is een extraparlementair kabinet precies?

NU Algemeen2021-09-29

Britney Spears voor de rechter: is ze hierna eindelijk vrij?

Alle ingrediënten zijn er: Britney Spears wil af van het curatorschap uitgevoerd door haar vader, Jamie Spears heeft gezegd ermee te willen stoppen en deze woensdag is iedereen in de rechtbank. Maar komt vandaag dan ook dat verlossende woord voor Britney Spears en de #FreeBritney-beweging?

NU Algemeen2021-09-29

Internationale studenten kunnen kroeg niet in omdat QR-code niet werkt

Internationale studenten van buiten de Europese Unie die zich in hun thuisland hebben laten vaccineren, kunnen in Nederland vaak niet naar het café of een andere gelegenheid waarbij een QR-code verplicht is. Een situatie die snel moet veranderen, stellen de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) en het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO).

NU Algemeen2021-09-29

Nederhop is hot

In het kielzog van de populariteit van craftbeer en de explosieve groei van het aantal Nederlandse brouwerijen groeit ook het aantal hoptelers in ons land. De teller staat nu op 21 hoptelers en nog eens 24 brouwers met een eigen hopveld, blijkt uit cijfers van de Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur.

NU Algemeen2021-09-29

Online gokken: het kan al jaren, maar wordt nu pas legaal

Wie online een gokje wil wagen, kan dat vanaf vrijdag voor het eerst legaal doen. Dan mogen tien bedrijven hun kansspelen op het web aanbieden. Maar wat is er eigenlijk nieuw, want je kunt toch al jaren online gokken? NU.nl geeft antwoord op de belangrijkste vragen.

NU Algemeen2021-09-29

Driekwart slachtoffers gelooft niet meer in aangifte doen

Telegraaf2021-09-29

Daar sta je dan: mishandeld, vergeten en met lege handen

Telegraaf2021-09-29

Lisa Loeb: ’Mijn leven wordt nóóit meer hetzelfde’

Telegraaf Prive2021-09-29