Are you looking for a Dog breeds small? <a href="https://www.dogbreedssmall.com/small-dog-breeds/" rel="nofollow ugc">small dog breeds</a> Learn which are good with children and which make good apartment dogs. Find the right dog for you.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-31

Geachte heer,mevrouw, Als meer dan 10 jaar ben ik lid van euroclix. Wat ik mij afvraag of bij de maandelijkse trekkingen (om 5000) clix)op basis van je profiel en de wekelijkse trekkingen van loterijclix er een notaris bijzet die toezicht houdt op een correcte wijze van de trekking.Er zijn volgens uw site 175.000 leden welke lid zijn wellicht vele weinig die niet deelnemen.Hoe kan het dan zijn dat je bij de maandelijksse trekking nooit wint en bij de wekelijkse af en toe 1 clix. Graag zie ik uw antwoord tegemoet.Met vriendelijke groet At Oedekerk

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-31

Het gaat er natuurlijk om dat bedrijven die de tegoeden van Google krijgen aan hun andere lasten kunnen voldoen, in plaat van Google betalen. Daarmee zijn die bedrijven misschien nét van een faillissement gered en krijgen de werknemers niet alleen deze maand, maar ook de komende maanden nog salaris. Verder hebben NGO's geen miljoenen budgetten om hun boodschap uit te dragen. Het feit dat Google die organisaties helpt met het verspreiden van juiste, betrouwbare en recente informatie spaart levens. Verder is Google natuurlijk de as van het kwaad... vervelende zoekmachine, YouTube, Android, Maps, allemaal vervelende oplossingen waar je niets aan hebt. /Sarcasm

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-30

Verbazingwekkend. Afspreken doe je amper nog, en van de memes en tips wordt je horendol. Ik gebruik het minder dan ooit. Heb nu de typmachine afgestoft en postzegels gekocht. Lekker onthaasten.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-30

Een chapeau voor de pakketbezorgers in Nieuw-Vennep: pakketjes worden prima volgens de laatste voorschriften afgeleverd. En natuurlijk ook voor de pakketbezorgers elders in het land: alles wat wij versturen komt prima aan, geheel geen klachten over.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-30

Leuk artikel van Mc Kinsey, maar het bevat wel veel open deuren. Het komt erop dat een goed financieel management en strategie cruciaal zijn om te overleven in moeilijke tijden. Moeten organisaties wel in staat zijn om in hun bedrijfstak in goede tijden wel voldoende buffers te kunnen opbouwen om anticyclisch te kunnen acteren en niet met de rug tegen de muur aan moeten staan. Op papier is alles heel simpel, maar de praktijk is weerbarstiger.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-30

Vergeet er niet aan toe te voegen dat sommige Ziggo klanten verplicht zijn om een veel te duur abonnement aan te houden omdat er niets anders geleverd kan worden en er geen concurrentie op de kabel is.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-30

Goed voorbeeld van waar online nu al pijn voelt: Kleding Het maakt nu echt niks uit of je in je oude kloffie loopt. Wat sokken en onderbroeken met gaten vervangen en klaar. Zomeraanbod kan in de kledingbranche vast omgekat worden naar collectie 2021 (als ze slim zijn).

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-30

Ik denk dat ook online nog een dip gaat krijgen. Nu zijn de beurzen van iedereen nog goed gevuld, en zijn we bang voor schaarste. Probleem is juist opdrogende geldvoorraden bij mensen thuis (we gaan naar 500000 werkelozen erbij), terwijl er enorme overdaad is qua aanbod. Ik merk ook, de eerste week wat spullen inslaan om thuiswerk op de rit te krijgen, maar daarna ga ik mijn uitgaven strategisch doen. En levensmiddelen/verzorgingsspullen online blijkt na 2 weken wennen nergens meer op te slaan. De supermarkten zijn rijkelijk gevuld, shoppen is best relaxed nu iedereen wat meer plant: minder druk en grotere karren.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-30

@okke, gaat verder alles goed met je?

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-30

kuddegedrag ? lol dat zou pas zijn als iedereen braaf dagelijkse boodschappen bleef doen. ik heb al tegen mijn online retailers aangegeven dat ze meer moeten doen om een bestelling te kunnen aanvullen naar gewicht. Normaal is het prima als de postbode 10x moet langskomen voor 500 gram omdat de bezorging toch gratis was en dus 9.5kilo bezorg capaciteit onbenut bleef. maar dat geeft zowel voor de webwinkel als bezorging extra werkdruk als half nederland dit gaat doen. dit retailers die inzetten op slimmere manieren van shoppen, waarbij je binnen je gezin gezamenlijk kan inkopen en bezorging elke week kan plannen zullen hier garen bij spinnen, net zoals gewone winkels die nu overstappen op meer zelfscannen en slimme camera toezicht om de rotte appels er uit tehalen.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-29

Als een mobieletelefoonwinkel een niet-essentiele winkel is, gaat de overheid dan ook de telefooncellen terug plaatsen?

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-29

Ik ben wel geswitched naal amazon.nl. Maar toch iets te snel denk ik. Via Amazon.de kan ik t meeste naar Zweden versturen (daar ben ik soms). Vanaf Amazon.nl meestal niet. Dat is n echte tegenvaller voor mij. Heb nu n maand gratis NL Prime, maar ga straks weer gewoon terug.

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-29

Helaas geeft de katholieke universiteit Nijmegen geen voorlichting maar bedrijft zij propaganda. Een kwart ontbreek van de slavenregisters waardoor het bijkans onmogelijk wordt mensen te volgen in de periode 1830-1863. Tevens begint men pas in de periode 1851 met ver melding van de naam van de moeder.per persoon mits bekend. Van de personen geboren voor 1826 zijn de leeftijden vaak schattingen. Demografische kenmerken als beroep, religie etc ontbreken. Maar men moet tegenwoordig overdrijven en wellicht een beetje liegen om aandacht en subsidies te krijgen. Twee belangrijke databases met betrekking tot de Surinaamse slavernij zijn nog online gegaan zonder dat men zich overschreeuwde en de wetenschap nog integer was

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-29

Hoe weet ik bij welke ondernemers ik kan bestellen?

Bron: Emerce De laatste reacties op het nieuws op 2020-03-29

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Bevrijdingsquiz 2020

Plusonline Algemene artikelenfeed2020-12-18

WOII in foto's: verzetsgroep Vroomshoop poseert op Bevrijdingsdag

Om een goed beeld te krijgen van de impact van de oorlog op het dagelijks leven werden de afgelopen maanden foto's verzameld uit de provincie. Daar zijn de vijftig meest indrukwekkende beelden uitgerold. Elke dag vertellen wij het verhaal bij een van de foto's.

RTV Oost Algemeen2020-03-31

Podcast | 'Communicatie kabinet over coronamaatregelen moet duidelijker'

In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

NU Algemeen2020-03-31

Paul de Leeuw vermoedt dat hij te duur is voor tv-programma vanuit huis

Paul de Leeuw ziet een live televisieprogramma vanuit huis tijdens de situatie rondom het coronavirus wel zitten, meldt het AD maandag. In gesprek met de krant vertelt de presentator dat hij vermoedt dat zijn werkgevers hem daarvoor niet kunnen of willen betalen.

NU Algemeen2020-03-31

'Cardiologen bezorgd over hartpatiënten die wegblijven door coronavirus'

Cardiologen zijn bezorgd omdat zij zien dat hartpatiënten vanwege het coronavirus veelal wegblijven uit het ziekenhuis, meldt de NRC maandagavond. Volgens de cardiologen is dit levensgevaarlijk.

NU Algemeen2020-03-31

Tussen hoop en vrees: zo staat ons land ervoor

Telegraaf2020-03-31

LIESBETH’s afscheid soberder dan sober

Telegraaf Prive2020-03-31

Weerbericht: Rustige dag met stapelwolken en volop zon

Dinsdag is het rustig en zonnig. In de ochtend kan er wat bewolking zijn, maar het blijft de hele dag droog. De wind is zwak tot matig en komt uit het noordoosten. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 8 en 10 graden.

NU Algemeen2020-03-31

App van Amsterdams ziekenhuis stelt bijna 3.000 coronaverdenkingen vast

De zogenaamde coronacheck-app die het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG) eerder deze maand heeft geïntroduceerd voor inwoners van de gemeente Amsterdam is de afgelopen twee weken al meer dan een miljoen keer gebruikt, meldt regiopartner AT5 maandagavond. Bij 2.849 mensen werd tot nu toe een verdenking van het coronavirus vastgesteld.

NU Algemeen2020-03-31

Schrijfster Vrouwkje Tuinman wint Grote Poëzieprijs

Schrijfster Vrouwkje Tuinman heeft maandagavond de Grote Poëzieprijs gewonnen voor de dichtbundel Lijfrente. De winnaar werd bekend gemaakt in het radioprogramma Opium op NPO Radio 4.

NU Algemeen2020-03-31