Het is bloedheet in Nederland en dat blijft het nog wel een tijdje. Met dit warme weer zijn veel mensen op zoek naar verkoeling. Dat merken ze ook bij Marktplaats.

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

De Reismeisjes gaan eens op zoek voor wie ze nou helemaal werken

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Als dakloze is een sollicitatiegesprek net even wat anders dan wanneer je een badkamer en een ruime kledingkast tot je beschikking hebt. In Florida was een dakloze man dan ook op een parkeerplaats aan het stuntelen met een scheermes, maar gelukkig reed er op dat moment net een politieagent langs.

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Vijf jaar geleden ging de Australische Emma (25) uit Queensland op vakantie naar Zwitserland. Ze ging daar, dapper als ze was, skydiven. De landing mislukte echter compleet: ze landde op haar buik, brak haar ruggengraat en verbrijzelde haar bekken. Wonder boven wonder overleefde ze de val, maar ze heeft wel een darm- en blaascontinentie als gevolg. Emma kan daardoor maar 100 ml vocht vasthouden, met als gevolg dat ze regelmatig in haar broek plast. 

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Feeling hot hot hot... Een understatement voor Metro’s Iris die wel wat verkoeling kan gebruiken. Heb je een flinke koelcel op je werk, een ijsblokjesbad in de tuin, een levensgroot coldpackpak? Of een andere koele inventieve oplossing? Laat het weten en wie weet komen we langs om eens lekker synchroon te rillen!

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Feeling hot hot hot... Een understatement voor Metro’s Iris die wel wat verkoeling kan gebruiken. 

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Samantha ’Barbie’ de Jong zou opnieuw een zelfmoordpoging hebben gedaan. De realityster zou uit het raam van haar woning in Scheveningen zijn gesprongen.

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

In het nationaal park De Hoge Veluwe heeft dinsdag een gigantische bosbrand gewoed. In totaal is er 4 hectare natuurgebied verwoest. 

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

De zestiende etappe van de Tour de France is ontsierd door ongeregeldheden. Het peloton werd belaagd door boze boeren en een aantal renners kreeg traangas in het gezicht. 

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Op vakantie, voor de studie of gewoon voor wat extra spaargeld. Het zijn de meest voorkomende redenen voor jongeren om een vakantiebaantje te nemen. En goed nieuws: studenten hebben de vakantiebaantjes voor het uitkiezen. Ze zijn populair en verdienen beter dan ooit.

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Wat is er lekkerder dan met dit weer in een heerlijk koel zwembad duiken? Helaas sluiten steeds meer buitenbaden noodgedwongen hun deuren, maar dankzij vrijwilligers kunnen sommige baden nog steeds een verkoelende duik aanbieden.

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Hoe we met zijn allen gigantisch kunnen zeuren over de hitte (‘pff… wat is het warm’, ‘pff… wat is het heet’, 'word echt moe van dit weer..') doen we er natuurlijk beter aan door er flink over te grappen. Daarom zijn Twitteraars, nadat het Nationale Hitteplan is afgegeven, losgegaan op de hashtag #hitteplansongs. En het maakt je dag helemaal compleet.

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

De studenten van het team DARE van TU Delft willen dinsdag het Europese hoogterecord voor studentenraketten verbreken. Momenteel is dat nog in handen van een Duitse team met 32,3 kilometer. Alle onderdelen, inclusief de raket motor, zijn ontwikkeld door de studenten zelf. De lancering zal het team een stap dichter bij hun doel brengen: als eerste studententeam ter wereld de ruimte bereiken. Ook de brandstof maken ze zelf. Deze bestaat uit een bijzondere combinatie van lachgas kaarsvet, koffiezoetjes en aluminiumpoeder.

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Toe aan vakantie, maar geen middelen om te gaan? Wie weet kan rapper Boef je de zomer van je leven bezorgen. De 25-jarige rapper, die begin januari nog onder vuur lag, toont zich van zijn meest gulle kant. Hij geeft een gratis vakantie weg, met alles erop en eraan.

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

In Nederland kunnen partners van hetzelfde geslacht al sinds 2001 in het huwelijksbootje stappen, maar in andere Europese landen is dat alles behalve vanzelfsprekend. Het 'homohuwelijk' wordt daar door de wet niet erkend. Voor stellen die daarmee te maken hebben en toch graag willen trouwen heeft HEMA het HEMA-huwelijk in het leven geroepen.

Bron: Metro algemeen 2018-07-24

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Dodental Griekse bosbranden gestegen naar 74

Het dodental als gevolg van de hevige bosbranden in Griekenland is gestegen naar 74. Daarmee is het een van de dodelijkste natuurbranden ooit in Griekenland.

NU Algemeen2018-07-24

Jongeren regio Zwolle ruilen vakantie in voor project "ZomerOndernemer"

Tientallen jongeren tussen de 14 en 23 jaar worden deze zomervakantie in de regio Zwolle wegwijs gemaakt in ondernemend Nederland. Met hulp van professionele coaches leren ze tijdens het zes weken durende project "De ZomerOndernemer" hoe ze een eigen bedrijf kunnen starten.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Mysterie rond dode in ’Polenhuis’ Aalsmeer

Telegraaf2018-07-24

Wordt NXP geslachtofferd in Trumps handelsoorlog met China?

Na bijna twee jaar komt uiterlijk donderdagochtend hoe dan ook een eind aan het overnamespel tussen het Amerikaanse Qualcomm en het Nederlandse NXP. Om één minuut voor zes, Nederlandse tijd, verloopt dan een deadline en is het deal or no deal.

NU Algemeen2018-07-24

Brandweer blust autobrand in Almelo

De brandweer heeft vanmiddag een autobrand geblust aan de Nachtegaalstraat in Almelo.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

Gemeente Almelo raadt bijvoeren hertjes met klem af vanwege risico's

"Als er extra zorg voor de herten nodig is, dan nemen wij dat op ons." De gemeente Almelo raadt bijvoeren van de herten in het Rogmanspark en de Aalderinkshoek met klem af, vanwege de risico's voor de dieren. Vanochtend werd nog een oproep gedaan om groente- en fruitafval te komen brengen.

RTV Oost Algemeen2018-07-24

A10 muurvast: ingesloten verkeer sneller weg vanwege hitte

Telegraaf2018-07-24

Harry Potter-toverstaf leert kinderen programmeren

De Engelse startup Kano heeft een Harry Potter-toverstaf gemaakt waarmee kinderen leren programmeren. De toverstaf werkt samen met een app waarin spelers programmeerpuzzels oplossen.

NU Algemeen2018-07-24

Zo kun je slapen tijdens een tropennacht

Kun je lastig slapen tijdens deze hitte? Zo slaap je rustig als het warmer dan 20 graden is.

NU Algemeen2018-07-24

Restauranthouder Oudleusen begint spontaan ijswinkel vanuit camper

Jurrian Visscher bedacht zich niet: vrijdag kreeg hij het idee, vanochtend kocht hij een camper en een paar uur later stond hij vanuit die wagen schepijsjes te verkopen op de parkeerplaats voor z'n restaurant in Oudleusen, langs de N340. "Ik houd van ludieke acties."

RTV Oost Algemeen2018-07-24