Dennis Weening gaat het nieuwe seizoen van Levenslang met dwang presenteren. Hij volgt Jan Kooijman op die het programma de afgelopen seizoenen presenteerde. Dat maakte RTL maandag bekend.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-12

De Zweedse prinses Madeleine heeft haar debuut gemaakt op Instagram. Ze kondigde dat zelf aan op haar officiële Facebookpagina.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-12

Zoe Saldana en Marilyn Manson stonden zondag op sociale media stil bij wat de 29e verjaardag zou zijn geweest van Anton Yelchin. De Star Trek-acteur overleed in 2016.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-12

Countryster Tim McGraw is tijdens een concert in Dublin zondagavond op het podium in elkaar gezakt. De vrouw van Tim, countryzangeres Faith Hill, kwam het publiek later vertellen dat het inmiddels weer beter met hem ging.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-12

De laatste aflevering van de populaire serie De Luizenmoeder is zondag door 3,1 miljoen mensen bekeken. De serie rond de perikelen op de basisschool De Klimop groeide de afgelopen weken uit tot dé televisiehit op NPO 3 en was de afgelopen weken het best bekeken programma van de zondag.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-12

Bono is „geschokt en woedend” over de misstanden bij zijn organisatie The One Campaign. Hij bood zondag zijn excuses aan in The Mail on Sunday.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-12

Een niet eerder uitgezonden interview met O.J. Simpson uit 2006 op de Amerikaanse televisie heeft zondag voor consternatie gezorgd. Veel kijkers uitten op sociale media verontwaardiging over de manier waarop O.J. sprak over zijn ’hypothetische’ betrokkenheid bij de moorden op zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson en Ron Goldman.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-12

Kerkgemeenschap Scientology start een eigen televisiezender, zo kondigde de beweging zondag aan. De zender gaat maandag al van start in de VS.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-12

De Duitse acteur Siegfried Rauch (85) is om het leven gekomen toen hij van de trap naar beneden viel. Rauch is een van de bekendste Duitse acteurs. Hij speelde in meer dan 500 films en series.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-12

Yolanthe is in diepe rouw nu een vriendin van haar is verongelukt bij een vliegtuigongeluk. Het gaat om de 28-jarige Mina Basaran, die met zeven vriendinnen terugkeerde van haar vrijgezellenfeest in Dubai.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-11

Het weekend is vervelend verlopen voor Remy Bonjasky. Er is ingebroken in zijn auto en daarbij zijn er behoorlijk wat spullen meegenomen.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-11

FOTO - André Hazes is weer een tatoeage rijker. En wat voor een! Zijn hele linkerbeen wordt vol getatoeëerd met beelden uit de Rocky-films. Een immense klus, maar het begin is daar, zo laat hij zien op Instagram.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-11

Adam Levine gaat verhuizen. De Maroon 5-zanger heeft een alleraardigst optrekje gekocht in Beverly Hills. Adam koopt het pand, dat ruim 28 miljoen euro kost, van niemand minder dan Max Mutchnick, het brein achter hitserie Will and Grace, weet TMZ.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-11

Nick Gordon is in Florida opgepakt op verdenking van huiselijk geweld. Hij zou zijn vriendin Laura Leal mishandeld hebben nadat zij hem opgehaald had uit de kroeg.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-11

Koning Felipe heeft zondag de rugbywedstrijd tussen Spanje en Duitsland bezocht. De Spaanse vorst had daarmee een feestelijke dag, aangezien de Spanjaarden met 84-10 veel te sterk waren voor de Noord-Europese opponent.

Bron: Telegraaf Prive 2018-03-11

Zoeken
Selecteer een portal Selecteer categorie Selecteer rubriek
BizzNieuws

BizzNieuws verzamelt artikelen uit vele feeds an verzamelt deze in één gecentraliseerde database.

Nieuwste artikelen

Voorontwerp omleiding Rucphen-Zuid ter inzage gelegd

Het voorontwerp-bestemmingsplan voor het zuidelijk deel van de Omleiding Rucphen ligt ter inzage. Het gaat om het deel van Sprundel richting Zundert.

NU Algemeen2018-06-23

Zo gaf Bob Dylan veertig jaar geleden het eerste Kuip-concert

​Op 23 juni 1978 werd er voor het eerst een concert gehouden in de Rotterdamse Kuip. Het was Bob Dylan die de eer kreeg. Ook was er die avond een gastoptreden van Eric Clapton. Bekijk hoe het Polygoonjournaal destijds verslag deed van het concert.

NU Algemeen2018-06-23

WK-feit van de dag: Duitsland en de vloek van de wereldkampioen

Sportredacteur Rypke Bakker brengt je elke dag een opvallend feitje over het WK in Rusland. Deze aflevering: Duitsland en de vloek van de wereldkampioen.

NU Algemeen2018-06-23

Dreigt er een verbod op internetmemes?

In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de week. Met deze week aandacht voor een mogelijk verbod op memes en kapotte iPhoneschermen.

NU Algemeen2018-06-23

Moeders als voorbeelden

De één zorgde thuis voor de kinderen, de ander maakte carrière. Sommigen waren trouwe Opzij-lezeressen en anderen vonden feminisme een vies woord. Maar allemaal gaven ze hun dochters, op een of andere manier, iets mee waardoor die zich later zouden inzetten voor gelijke behandeling van vrouwen.

Metro algemeen2018-06-23

Meerdere schuren branden tot de grond toe af in Almelo

Bij een grote schuurbrand in de Geraniumstraat in Almelo zijn zaterdagochtend meerdere schuren volledig afgebrand. Eén man is gearresteerd en er is niemand gewond geraakt. 

RTV Oost Algemeen2018-06-23

Twee arrestaties na inval in woning wijk Heuvel

De politie heeft vrijdagavond twee mensen aangehouden na een inval in een woning in de Bredase wijk Heuvel.

NU Algemeen2018-06-23

Het is raar als je geen feminist bent

De wereld wordt overspoeld door een vierde feministische golf. Waar het bij de vorige drie draaide om zaken als stemrecht, economische zelfstandigheid, seksuele bevrijding en zelfontplooiing, richt de moderne feminist haar pijlen op de manier waarop we in de praktijk met vrouwen omgaan. Social media zijn de nieuwe barricaden.

Metro algemeen2018-06-23

'Belgische tak ING helpt rijke Russen met brievenbusfirma's'

De Belgische tak van ING blijkt jarenlang rijke Russische klanten te bedienen met brievenbusmaatschappijen in de Britse Maagdeneilanden en Panama. De bank doet dit via een bijkantoor in het Zwitserse Genève.

NU Algemeen2018-06-23

Gebruikers krijgen inzicht in hoeveel tijd zij op Facebook besteden - Tweakers

NU.nlGebruikers krijgen inzicht in hoeveel tijd zij op Facebook bestedenTweakersFacebook werkt aan een nieuwe functie die inzichtelijk moet maken hoeveel tijd gebruikers op de sociale-netwerksite besteden. De nieuwe functionaliteit is nog niet uitgebracht, maar verwijzingen zijn gevonden in de code voor de Android-app. De nog ...'Facebook geeft gebruikers inzicht in tijd op netwerk'NU.nlalle 2 nieuwsartikelen »

Google news wetenschap2018-06-23